Spil iPlayer: Heaven online

Spil iPlayer: Heaven

iPlayer: Heaven (iPlayer: Heaven ):


Smukke Heaven online spil, det er en cocktail af forskellige genrer, hvor der er elementer af de logiske sjov turbaseret strategi og rollespil. Efter indtastning via et socialt netværk eller registrering du får Flying Island. Men det er langt fra paradis, som du tror. Når det var bare sådan, men nu finder sted på øen frygtelige kampe mellem fraktioner, der forenede tre kult. Du bliver en Guardian træ, der vokser i midten af ​​øen og er helligt. Først skal du nødt til at foretage et valg til fordel for dyrkelsen af ​​Celebration, Defender, Jomfruen, eller rædsel, sorg, Destroyer.
At udvikle din ø, du har at spille himlen og bygge en hule, en skole af tryllekunstnere, butik og arena. Hver af dem vil forbedre for at forbedre egenskaber og evner bygninger. Af disse i hvert kan du få yderligere kvalifikationer. For eksempel i skolen af ​​tryllekunstnere, du får nye spells eller evner finpudse eksisterende; i butikken for at købe det udstyr forbedres, og hulen lover at skænke utallige skatte. Efterhånden får du liv og indtjeningsevnen, diamanter og krystaller - game valuta.
Battle in Heaven iPlayer forekomme i arenaen, efter spillerne har placeret tegnene. Hver tildelt en rolle: nogle "sjove" i nærkamp, ​​en anden af ​​ofrene læge, andre trylleformularer. At foretage et træk, skal du vælge et element: kraniet, ankh eller farvede sten, og fortælle det til at flytte buret, som er inden for et trin (op / ned eller til venstre / højre) derefter. Fremskridt, når et nummer er tre eller flere identiske stykker. Hvert objekt har sin egen styrke og er i stand til at forvolde skade på fjenden. Besejret miste deres ressourcer, og vinderen tager byttet, krystaller og erfaring.

Du har ingen spil, hvor du spillede.
endnu bogmærker.