Spil iPlayer: Klondike online

Spil iPlayer: Klondike

iPlayer: Klondike (iPlayer: Klondike ):


Online spil Klondike påvirker velkendte tema landbrug. I modsætning til andre lignende projekter - dette er ikke fiksere kun på bygninger og høst. Her kan du udforske området hele tiden at opdage nye lande og indsamle fra dem en bred vifte af rigdom. Når du har fuldført alle opgaver i dette afsnit vil blive taget til en anden med mere farlige missioner.
Bliv opdageren af ​​nyt land. Lyt til din guide Klondike spiller han vil vænne sig til den nye verden. Her vil du ikke være alene som en browser spil, og er primært beregnet til sociale netværk, tilbyder en række naboer - de rigtige spillere. Med dem vil du være i stand til at handle, besøge hinandens hjem og dele en række forskellige gaver. For at hjælpe venner eller spillere i de indledende faser vil være meget nyttigt at du spørger dem til råds.
I begyndelsen af ​​det spil, du får den enkleste af opgaver - det er for det meste opførelse af bygninger og høst, som først skal plantes. Færdiggøre quests, vil du få erfaring og en række elementer, der vil være nyttige for dig i fremtiden. Udforsk nødvendigvis område i jagten på utallige rigdomme, de kan være hvor som helst, selv under et træ. Så længe din karakter udfører en opgave, vil du være i stand til at give ham noget mere, som han vil udføre igen. Derfor behøver du ikke at sidde konstant på skærmen.
Klondike iPlayer - et spændende spil for dem der bare vil have det sjovt tid og bare slappe af. Læs omhyggeligt historien, hvilket er ganske interessant, hvis du ønsker at afsløre alle hemmelighederne af dette spil.

Du har ingen spil, hvor du spillede.
endnu bogmærker.