1100AD

Alternative navne: 1100AD: Becoming rav lander

1100 Online - en gratis browser-baseret multiplayer online spil, spille, hvor du kan føle sig som en lineal af en lille provins. Ved genre online strategi i 1100 hører til den økonomisk simulation spil. Nå, helt sikkert hver af os nogensinde har ønsket at tage en pause fra disse undertrykkende og grå arbejder hver dag og føler dig en del af den antikke verden? 1100 Online spil strategi, der vil elske hvert feinschmecker af sådanne produkter.

Deltag i spillet 1100 tager ikke meget tid, og er ikke specielt vanskelig proces. Det er meget simpelt: du indtaster dit kontonavn, password og e-mail-adresse. Så i din indbakke, vil du modtage en e-mail med aktivering af din konto, vil denne registrering være overstået i 1100.

Som vi allerede har nævnt, 1100 online spil, hvor til din rådighed er en lille by i den tilstand, som er helt afhængige af dig. Kronologisk begivenhederne i spillet, kan henføres til den periode, middelalderen, og det betyder, at det vigtigste mål er at beskytte din by fra de konstante angreb udefra invaderende fjende. Det betyder, at forsvaret bør være nogen tvivl på toppen, og tropperne er altid klar til kamp. Men for regulære militære operationer behøver ikke at gå glip af det vigtigste aspekt, der holder spillet 1100 Online - den økonomiske komponent, som er afgørende for udviklingen af ​​din provins. I dette spil er du nødt til at være i stand til ikke kun at være en god leder og leder, men også en kompetent chef, efter diplomatiske aftaler er ikke altid den måde at løse problemer, og nogle gange nødvendigt at ty til magtanvendelse.

Gameplay udviklere perfektioneret til mindste detalje, og det er helt tydeligt i hele. Et slående eksempel på at bekymre sig om spillerne er evnen til sikkert at udstyre dit imperium og rekruttere det nødvendige antal tropper i de første to uger af spillet. Temmelig godt træk på den del af udviklere tilladt nyankomne føler sig trygge ved første og ikke bekymre dig om at være razmetennymi i småstykker rivaler overgik dem på flere niveauer. Ti to uger kan du altid bruge på så vigtige ting som opbygning kreposttnyh vægge, ansættelse og bevæbne tropper eller deltage i jousts og turneringer, chat med naboer.

Spil spillet 1100 er mere sjovt med dine venner, fordi i spillet perfekt implementeret et system af klaner og guilds, og deltage i klanen er værd. I det mest pessimistiske tilfælde får du bonusser klan, og på den mest optimistiske - den støtte og hjælp fra deres kolleger, når som helst det er nødvendigt for dig.

Bedst af alt, det viser sig, når du begynder at spille spillet online 1100 - er, at det ikke er krævende at den tid i spillet. I det store og med henblik på at spore og organisere alt hvad du behøver ikke mere end tyve minutter pyatnidtsati dag. Alle dine kommandoer vil blive hørt og reageret på dit fag, i virkeligheden fungerer mest enhver handling automatisk. Det betyder, at skærmen eller bekræfte deres ydelse, du behøver ikke at være.

En anden stor spil fra udviklerne - det er en mulighed for at erhverve personlige rådgivere. Nå, lad os sige, du er absolut ikke interesseret i militære anliggender i staten, og den økonomiske er i din personlige tilsyn. Ikke et problem, leje dig selv en militær rådgiver, der vil sikre, at din militære politik altid har været på niveau. Så spille i 1100 vil være virkelig interessant og underholdende.

1100 til at spille som alle, uden undtagelse, der elsker at udvikle og spændende gaming produkter. Må ikke slentre, registrere og bevise, at vi fortjener at være en rigtig vinder!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags