11x11

Alternative navne: Football Manager

11x11 online spil - det er en meget populær fodbold manager, hvor du vil være cheftræner for hans eget fodboldhold. Deltag i spillet 11x11 er som følger: du vælge den partition til at "spille", og gå til registreringssiden 11x11. På denne side, for at spille spillet 11x11 online, skal du indtaste det brugernavn, e-mail-adresse, adgangskode, skal du vælge serveren, køn, interface sprog, hjemland og kommando og klik på "tilmeld".

Før du spiller spillet online 11x11, er det vigtigt at vide, at spillerne fra fodboldholdet har et sæt karakteristika, der påvirker udfaldet af kampen:

I 40 år ophører med at deltage i fodboldkampe.

Spil 11x11 online giver også medlemmer af fodboldhold så specielle færdigheder

11x11 online fodbold manager har betydelige fordele i forhold til andre lignende spil. Først, online fodbold manager spil 11x11 er meget enkel i dens regler kan sorteres ud meget hurtigt, at bruge bare et par minutter. Og for det andet, for al sin enkelhed, 11x11 online fordyber dig i denne store fodbold sjovt at spille 11x11 online vil ikke lade du forlader computeren, hvilket er hvorfor det er blevet så populært blandt internetbrugerne.

11x11 registrering vil tillade dig at oprette et fodboldhold på 18 spillere. Du er nødt til at udvikle en strategi og taktik for forfremmelse, da holdet i almindelighed og i særdeleshed den enkelte spiller. Online Game 11x11 sætter dig mål for at vinde så mange kampe, besejre rivaler. 11x11 til at spille med succes, bliver du nødt til at bygge stadioner og give overførsler og tilbyder uddannelse, venskabskampe og kulminationen på spillet - præmie turneringer.

Du er hensynsløs, følelsesmæssige og klar til at lede sit fodboldhold til sejr? Start med at spille 11x11 lige nu!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags