1Pirat

Alternative navne: 1pirat

1pirat online - en gratis browser baseret online RPG spil, der er beboet af tapre sømænd og pirater.

Dette spil behøver ikke at være installeret på din computer, kan du spille det overalt, hvor du har adgang til internettet. Spillet er blevet testet og fungerer perfekt i browsere som: Google Chrome (ikke mindre end 10 versioner), Mozilla Firefox (version 4 eller højere) og Internet Explorer (version 8 eller højere).

Afspil igru1pirat online, vil være meget interessant, da der er tilgængelige vintage og moderne krigsskibe, der er kampe på vandet og på land, og en masse af blodtørstige monstre og lyse ...

Første spil pirat, tilbyder vandre 1pirat registrering, hvorefter du kan oprette din karakter og starte spillet. Men alt dette i orden. Så en pirat Tilmeld: udfylde tilmeldingsblanketten ved at skrive i de relevante felter i din e-mail adresse, brugernavn (navnet på din kommende karakter), adgangskode og vælge ordet for hans helt. Dernæst acceptere de vilkår og aftaler af spillet, og at registreringen lukker. Hvis du har en konto i Facebook, kan du logge ind i spillet, bruger det (uden at passere Registratsiya1pirat på sitet).

Nu om selve spillet. 1pirat online spil begynder i det sydlige Tobacco ø strand, hvor du var efter et skibsforlis. Her vil du få den ønskede indledende oplysninger om spillet, samt mødes med sin første modstander, hvor lære at kæmpe. Hvis du er på det primære niveau har spørgsmål, kan du søge hjælp fra rådgivere og mentorer (deres bistand er kompetent og forståelig forklaring på, hvordan man starter og fortsætte din rejse i spillet ...)

Første Pirate online tilbyder din karakter til at vælge fra en bred vifte af erhverv, denne fisker, minearbejder, Scavenger, Pirat og The Alchemist.

Valg af erhverv Fisher (professionelt værktøj - stang), vil din karakter fange fisk, mens du trækker nogle værdifulde elementer ...

Valg erhvervet af minearbejdere (professionelt værktøj - Kirk), vil din karakter ekstrakt malm minen ...

Collector Valg af erhverv (professionelt værktøj - Lukoshko og segl), vil din karakter indsamle svampe ...

Valg af Pirate erhverv, tro mig, det er ikke en let erhverv, din karakter bliver nødt til konstant at engagere sig i kampe, vinder eller synke fjendens skibe ...

Valg af erhverv Alchemist (nødvendige elementer - Mørtel Book Reagenser og Ruller med opskrifter), vil din karakter forberede forskellige trylledrikke ...

1 online pirat spil har flere typer af ting: rustning, våben og smykker. Alle disse ting kan købes i butikkerne.

Armor - er alt, der kan sætte over din helt for hans forsvar (Hjelme, hagesmække, bukser og mere), en meget vigtig ting er skjold og Værge (de vil beskytte en del af din karakter)

Våben - der er 6 typer våben: hammer, økse, sværd, kniv, spyd og Dubin,

Smykker - de indeholder magiske kræfter og tilføje helten styrke, snilde eller opfindsomhed. Dette: amuletter, øreringe og ringe.

1pirat spil har en bred vifte af godt designet og quest opgaver, som ydeevne, vil din karakter få erfaring, og akkumuleret penge nok, kan du købe en båd eller skib. Spillet har et meget stort antal forskellige monstre.

Den akkumulerede oplevelse af din helt 1pirat online spil kan allokere mellem fysiske færdigheder, besiddelse af magi, og besiddelse af våben af ​​enhver klasse.

Du kan spille v1pirat at købe og sælge en række varer på markederne i øerne, og i private detailforretninger.

Den 5.-game øer beliggende forbundet med ét netværk, Arena - mødested for slagsmål.

Spil spillet online 1pirat, kan du bruge en allieret, som kan findes her, og med det kampen mod de fælles fjender eller særligt stærke monstre.

In igra1pirat online særlige rolle klaner, som i spillet ganske meget. Klaner kan belejre slotte og bygder, og mange andre ting, der ikke fås enkeltvis ...

1pirat spil har en henvisning system, der giver dig mulighed for at bringe din ven til spillet, og du vil modtage det til bonusser.

For at afslutte denne gennemgang, vil jeg tilføje: spillet er meget omfattende og har en meget mere interessant. Så ikke spilder tid, kommer til igre1pirat Tilmeld og deltag i spillet!

Lev igra1pirat venter på dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags