Age of Conan: Rise of the Godslayer

Alternative navne: Age of Conan: Rise of the Godslayer

Spil Rise of the Godslayer - første tilføjelse til multiplayer rollespil Age of Conan, som allerede er blevet populært blandt brugerne. Projektudvikler - virksomheden Funcom. Skaberne ønskede at skabe en komfortabel virtuel verden, som vil være sjovt at tilbringe deres fritid timer, og brugere, der kan overraske en masse unikke features. Afvikling af selskabet ikke var forgæves, før du er fyldt med spændende arrangementer, forskelligartet, farverige, dynamisk, alternative og spændende PvP kampe fyldt verden. Du bliver transporteret til et mystisk flade af eksotiske møller kaldet Khitai. Her vil du finde dig selv i et miljø, orientalsk smag. Når passere Tortage starter områder, vil være i stand til at gå til nye lande. Alt hvad du behøver godkendelse kaptajn. Kravl ombord på skibet til at foretage rejsen, hvis du vil købe ham en billet eller leje en sikkerhedsvagt. Af den måde, hvis man sejler som en sikkerhedsvagt, forventer vejen og uventede opgaver, der bliver nødt til at håndtere. Stepping på fast grund, vil du finde dig selv i ørkenen. Dette er stedet, hvor sandstorme forekomme og ganske villigt føle nomadiske bande. I horisonten ser du Great Wall Khitan, men det stadig burde få. Hvordan du starter denne? Og husk, dette spil er ikke bare starten på så hurtig, at hele gameplay fyldt med svimlende arrangementer!

Download Alder af Conan : Rise af [ _2_] den Godslayer Du vil være i stand til, hvis din computer opfylder følgende systemkrav: Styresystem Windows XP / Vista, processor Pentium IV 3 GHz, DirectX 10 support; grafikkort med 128 MB og 1 GB RAM. Alder af Conan : Rise af den [ _2_] Godslayer russiske version - nye muligheder, forbedre en eksisterende konto, det originale spil, plus adgang til ændringen, manglen på tidligere mangler gameplay. At nyde denne gameplay usikre, med smukke grafik og realistisk gennemførelse af spillets begivenheder, bør du købe Alder af Conan : [ _7_] Rise af den Godslayer . Ja, tilføjelse af løn, men mener, at det vil retfærdiggøre pengene!

Start Alder af Conan : Rise af [ _2_] den Godslayer leg, vil du være i stand til at udvikle sig i overensstemmelse med, hvad mest attraktive for dig. Alternativ udvikling systemet tillader unikalizirovat din karakter. Bare forestil dig - du ingen andre vil se ud! Start uerfarne rookie og i sidste ende blive en top klasse fighter - ja, det kan være den mest attraktive for dem, hvis ambition er pisket over kanten? Vis andre, hvad du er i stand til at bruge den nye tilføjelse!

Start din krig udvikler sig. Verden sønderrevet forskellige fraktioner, hver med deres eget formål. For eksempel Crimson Circle skræmmer alle indbyggerne i imperiet, fordi ingen ved, hvad der vil smide disse guider i det næste øjeblik, Last Legion, under kommando af general grådige og besat med hvordan man kan beskytte den kinesiske mur, og skør Blade - er ingen anden end som en professionel morder der kan operere roligt og professionelt. Spillet har så mange som 10 fraktioner. Og vælge den side, du vil kæmpe for du kan selv. Deltag dem, der er værdige i din mening og forfølge fælles mål, ikke at forglemme at tage sig af personlig karriere.

Spil Alder af Conan - Rise af [ _2_] den Godslayer giver dig en masse interessante job, møde nye monstre og bosser, evnen til at tæmme ikke tidligere tilgængelige sådanne naezdnyh dyr som tigeren og ulven. Deltager i mange kampe, vil du samle erfaring og få en belønning af nyttige genstande. Revolutionen fandt sted, og også relativt udstyr. Nu spiller har virkelig fortjener valg, men stadig tilstrækkeligt incitament til at tage en chance gå til hulen i håb om at få episke små ting. Af den måde, jo længere bevæge sig fremad, jo sværere bliver det, men også priser, henholdsvis respektable.

Hent aktiveringsnøgle til ikke at miste tid til at begynde at spille Alder af Conan : Rise af den Godslayer . Og så før du vil aldrig spørgsmålstegn ved, hvad de skal gøre i din fritid. Du vil forsøge at vende tilbage til spillets verden, fordi her kan få en utrolig mængde af positive følelser! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags