WAR

Alternative navne: A I War

A. WAR online - det er gratis multiplayer-rollespil skabt af udviklere i den genre af science fiction.

Online spil A. WAR ikke rejser til magten af ​​computerens høje krav. Du har brug for en internetforbindelse og web browser. Udviklere anbefaler at bruge Mozilla Firefox. Browser skal acceptere cookies, og det skal være aktiveret JavaScript.

Deltag i spillet A. WAR er simpelt nok. Du bliver nødt til at indtaste det navn, som du vil vide, i spillet, password, e-mail-adresse. Tilmeld A. WAR vil bede dig om at vælge kønnet på din karakter (det kan være forskelligt fra dit), og er indforstået med betingelserne i denne aftale. Derudover kan du vælge en af ​​flere verdener.

Når du spiller spillet A. WAR Online, vil din karakter har visse karakteristika, som i spillet kaldet "statistik". Disse egenskaber

- Agility (dvs., hvordan vil du undvige angreb)

- Nøjagtighed (dvs. hvor sandt, vil du komme ind i fjendens)

- Hastighed (antal slag pr tidsenhed)

- Hærdning (øger rustning og er antiskorostyu)

- Endurance (hvor meget du kan vare i en kamp).

I begyndelsen af ​​spillet vil du blive givet fire point, som du kan bruge på at forbedre deres præstationer. Dine evner vil vokse med stigende niveauer. Niveau gnides afhængig tasteoplevelse at når du spiller spillet online A. WAR, vil du modtage enten under kampene en på én, eller på tidspunktet for en enkelt angreb, der udfører nogle opgaver.

A. WAR online spil har en interessant funktion, der hedder sikkerhed kamp. Efter slaget, en på én din karakter er sikker mod angreb for en anden time. Denne gang kan du bruge på deres egen udvikling. Efter hver kamp, ​​du har brug for at genoprette dit helbred, og her, når du lige er begyndt at spille A. WAR, vil du have den fordel - til og med det tredje niveau, du kan gøre det gratis på hospitalet. Så nødt til at punge ud for medicin.

Efter en vellykket angreb på en person, du vil have ekstra penge, og de kan bestanden op på forskellige ting, som kan derefter enten anvende eller sælge det overskud på markedet. Bazaar nydes af mange spillere, fordi det er mere rentabelt end at købe ting fra Trader - en computer karakter.

For at A. WAR lege og udvikle sig, er det nødvendigt at udføre de instruktioner, der er givet til den militære administration. Du kan vælge sværhedsgrad af din ordre - fra simple til komplekse. Fik du at køre det vil være nødvendigt at lave et par raids, og måske nok for en. Én ordre eksekveres inden for 10 minutter. Til udførelsen af ​​ordren, afhængigt af dens niveau af kompleksitet, kan du få

- Penge

- Diamonds

- Mystiske tokens (for køb af specielle ting i en mystisk butik)

- Fame point

- Artifacts

- Ting.

Derudover vil du have din egen lejlighed, hvor det vil være muligt at ændre møbler, og at du vil genvinde livskraften.

Fra niveau 7, vil du være i stand til at slutte sig til klanen - gaming community af spillere, forenet af en fælles formål.

Spil A. WAR Online har en anden funktion - mens du er væk online, kan din karakter arbejde på udveksling og blive betalt for det.

A. WAR registrering vil tage dig til planeten Meador, som fører vil komme med en kraftfuld og selv-udvikling kunstig intelligens og robotter.

Saskatoon udført på flere servere

- Fire Russisk

- Et internationalt.

Bevis at du hører til de bedste kæmpere kæmper maskinerne oprør kraftfulde computer!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags