Aika Online

Alternative navne: Ike Levende

Online spil Aika - det er en interessant, storstilet MMORPG spil udviklet PvP system, der vil give dig mulighed for at deltage i store slag, hvor du kan deltage tusinde spillere på hver side. Aika onlinespillere er højt respekteret for en enkel at bruge og flot interface, en veludviklet verdenshistorien. I spillet vil du finde en masse interessante ting: revolutionen, belejringen fjenden slotte, og kæmpe for en andens skat. For at spille Aika online behøver kun at registrere og downloade klienten, der er kun 32 megabyte.

Deltag i spillet Aika online er enkel: tryk registrering knappen, som er placeret til venstre på hovedsiden og klikke på fanen af ​​samme navn. På Aika Online registrering du indtaste din e-mail-adresse, adgangskode opfinde, læse og acceptere brugeraftale og du trykker på knappen for at registrere. Aika online tilmelding kan gøres på en anden måde - gennem et socialt netværk Vkontakte. I dette tilfælde, vil programmet bede GameNet adgang til generelle oplysninger i din profil når som helst. Efter succesfuld registrering, vil du gå til fanen, hvor du vil blive bedt om at downloade spillet klient. Næste du nødt til at gå gennem en enkel proces at installere klienten Aika online, hvilket tager et par minutter.

Spil spillet Aika online er kun mulig på serveren af ​​verden. Dernæst vælger vi en af ​​fem spil nation, som hver især er placeret i et separat område. Så Imber - IT krigere, Keront - en nation af erhvervsdrivende, Therion refererer til demokraterne, for borgerne i Akris typisk oprørsk ånd og ønsket om uafhængighed, befolkningen Flamma at nå målet ved hjælp af forskellige tricks. Overfor nationens mest populære kan du se en lille krone. Skal også vælge en game mode PVP eller PVE. Udvælgelse PVP tilstand muliggør angribe andre spil tegn. Efter at have defineret nationen og afspilningsindstilling skal du vælge en af ​​de seks øjeblikket foreslås game karakter, og dermed bestemme deres fremtid i spillet. Warrior har specialiseret sig i kunsten af ​​nærkamp, ​​anvender hvid magi Paladin kan troldmanden få en kritisk strejke fjenden, kan præstinden behandle andre bafnut eller, når det er nødvendigt, bruge pilene i kamp tunge skydevåben varierede og Pistoler nyder kanoner på kortere afstande.

Aika online spil er traditionel for denne slags spil proces - nivellering alle mulige måder, samt fremskaffelse af våben og rustninger. Det er værd at bemærke, at spillet kun er steget færdigheder fra mentorer i din by og ikke automatisk. Du er nødt til at tage forskellige quests, dræbe monstre, indsamle faldet ud af dem og sælge dem ting. I Aika online kan samle en gruppe af ligesindede og gå på plyndringstogter i fangehullet, og din karakter efter at have nået niveau 45, kan du gå med venner af hans nation i razzia mod en anden nation. Hvis du vinder, kan du blive ejer af forskellige artefakter, der kan indløses til belønninger.

For at spille online spil Aika du ikke keder sig, udviklere foreslår, at du får en bevinget hjælper - debatten. For at gøre dette, er du nødt til at udføre en særlig mission. Dernæst skal du vælge elementet for drøftelserne i den eksisterende pumpe hende gå parallelt med hans karakter. Efter level 40, vil du være i stand til at købe en mount. Alle lakatsiyah spil Aika online er der tegn, der kan holde dig ud af spillet, før de går til et bestemt sted. I Aika online spil kan lide at spille for dem, der sætter pris på vittigheder, humor og kamp. Toy var meget travlt og vil ikke lade dig og dine venner at kede sig.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags