Aion Online

Alternative navne: Aion Online

Online spil Aion: The Tower of Eternity - multiplayer online spil, der kan udvikle sig både på jorden og i luften. Skaberne af Aion: The Tower of Eternity online kombineret Warcraft og Lineage 2, og dermed skabe en ny, utrolig smuk verden. Spillet foregår i Atreia - en verden, når forenet, men som et resultat af forskellige omvæltninger, opdelt i to løb: Elyos og Asmodians, modsatrettede og Balaur. Deltag i spillet Aion: The Tower of Eternity er lidt forskellig fra den standard. Først skal du downloade fanen spillet klientfiler og køre det på din computer opsætning. Først skal du læse licensaftalen og derefter udfylde en simpel registrering. Aion: The Tower of Eternity kontrol standard data anmodninger: e-mail-adresse, brugernavn og adgangskode. Efter tryk registret Aion: The Tower of Eternity er klar til brug. For at spille online spil Aion: The Tower of evigheden, du nødt til at vælge et tegn. Oprettelse af en karakter i et spil, uanset race, repræsenteret af fire skoler (krigere, troldmænd, præster og spejdere), og inden for hver skole er der to klasser. Derfor under oprettelsen af ​​den karakter i spillet Aion: The Tower of evigheden online fascinerende. Detaljeret udvikling af små ting, der kan gøre en karakter helt unik fremtoning på scenen for at vælge ikke forlade ligeglade engang en frequenter af MMORPG, og muligheden for at spille med størrelsen af ​​det tegn, du vil blive husket i lang tid. Oprindeligt i spillet Aion: The Tower of evigheden online du vælge et tegn klasse, afhængigt af den retning, som du planlægger at udvikle det. De vigtigste karakteristika ved en kriger er den styrke og udholdenhed. Warrior i den videre udvikling kan blive en gladiator eller værge. Mage er meget sårbare, men samtidig har et stort potentiale angribere. Mage kan blive en tryllekunstner eller caster. Priest er en biperson på slagmarken. Nåede sit højdepunkt, kan præsten blive en healer eller tryllekunstner. Scout er en smart og hurtig morder med et stærkt angreb og svage defensive færdigheder. Scout kan udvikle sig i begge hænder snigmorder.

Defineret det tegn, vi er nødt til at vælge, hvem man spiller: for lette Elyos eller Asmodian i mørke. Den tredje løb - Balaur er ikke et spil. Af de seks foreslåede specialiteter (fremstilling af våben og rustninger, alkymi, madlavning, skrædder og håndværker) karakter kan udvikle alle seks, men glem ikke, at så meget som muligt at udvikle mere end to erhverv er usandsynlig.

Aion: The Tower of evigheden online spil tillader tegnet erhverver vinger nå tolvte niveau. Det er værd at huske på, der vil bare ikke flyve i lang tid, og denne færdighed skal udvikle en særlig færdighed og pumpe vinger. Spil spillet Aion: The Tower of evigheden online undrende som flyvninger giver dig mulighed for at samle en række af artefakter, der er skjult over skyerne, og kan anvendes eller sælges, samt give mulighed for at udføre de vingerne af slaget i luften, og om nødvendigt at flygte fra Balaur Vinger er en uerstattelig del. Efter at have nået niveau 25 karakter i Aion: The Tower of evigheden leg bliver meget mere interessant. Fra dette øjeblik på dit spil karakter er tilladt at deltage i PvP kampe mellem rigtige mennesker på stedet Abyss, hvor der for at dræbe tegn, du optjener Abyss point, som det vil være muligt i fremtiden at købe interessante ting.

Afspil Aion: The Tower of evigheden vil appellere til alle fans af MMORPG. Spillet fanger sin skønhed, og efter oplevelsen af ​​slag i luften, når du kan flyve i ansigtet af fjenden i hjertet bliver varm og lys, og jeg vil gentage det kunststykke mange gange.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags