Air Conflicts: Secret Wars

Alternative navne: Air Conflicts: Secret Wars

Processor: Intel Pentium 4 @ 1. 6 GHz / AMD Athlon XP 1600 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 4.. 5 GB

Air Conflicts: Secret Wars - en af ​​de dele af den berømte arkade spil luftfart med en lille hældning i feltet. På dette tidspunkt besluttede forfatterne at gennemføre vores spil for ukendte historiske øjeblikke af verdens luftfart, hvoraf de fleste vil finde sted på fronter af Anden Verdenskrig, samt himlen Tobruk, Aserbajdsjan og Jugoslavien. Spil Air Conflicts: Secret Wars og overraskende hovedperson, eller rettere heltinde. Fragile pige hele spillet vil forvalte den mest dødbringende fly af midten af ​​det 20. århundrede. Og modstå den modige pilot med opkaldet DiDi vil mest alvorlige Lyuftvafe esser og den sovjetiske luftvåben. Alt i spillet Air Conflicts: Secret Wars 2011 syv uafhængige spil kampagner, der hver især har flere missioner. Efter at have passeret hver kampagne vil vi nødt til at vente en mærkelig flashback, hvor spillet vil vende os under Første Verdenskrig, og hovedpersonen i de fleste af disse ture i fortiden, vil blive fader til hovedpersonen og gradvist vi lære historien om forsvinden af ​​den modige pilot, samtidig mastering flyve på krydsfiner fly. Fly til bogreoler efter speedbåde kæmpere under Anden Verdenskrig vil se meget kontrasterende, men de bringer et særligt præg og fungere som bindeled til tiden.

Singleplayer-kampagnen

Spil Air Conflicts: Secret Wars, snarere dens singleplayer-kampagnen, samt enhver simulator er ikke fyldt med en bred vifte af landskaber. Denne udeladelse, til stede i alle spil i denne genre, udviklerne af Air Conflicts Dog: Secret Wars besluttet at bruge en bred vifte af opgaver. Hver af flyet i Air Conflicts: Secret Wars 2011 vil have et standard sæt af våben, som består af maskingeværer, bomber og missiler. Hver af dem har sine egne kendetegn, pistoler tendens til at overophede, så en uendelig fyring kan føre til tilbagetrækning af våbensystem og hurtigere gennemførelse af ammunition, missiler er meget præcis, og at lære af brasyvat bomber med stor nøjagtighed skal være en masse flyver over et potentielt mål.

Management

I modsætning til mange af de tidligere dele af serien, ledelsen her er mere som en simulator, og brug tastaturet til musen, men det er muligt, men efterlader spilleren en række vigtige fordele. Men hvis det ønskes, kan du skifte til arcade mode spil, hvor ikke så akut følte overbelastning og ledelse kan vænne sig til bare en flue. Brug af simulering i ledelsen vil gøre spillet til tider skarpere og mere spændende, men for at studere komplekse kurver og tilpasning til de flyveegenskaber nødt til at bruge lidt mere tid. Et af de elementer i spillet var omfanget af adrenalin, der er fyldt hurtigt i løbet af farlige sving og jager fjenden eller bag. Når vægten vil blive fyldt inden udgangen af ​​tid i spillet er en smule langsommere og nøjagtighed vil være meget højere.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags