AirRivals

Alternative navne: AirRivals

AirRivals Online - en gratis multiplayer online spil er en simulator af luftslag på futuristiske fighter. Selvfølgelig, hvad KingsAge online spil hører til genren "simulation" betyder ikke, at piloter i flyvevåbnet vil være i stand til nogensinde at besøge roret i fly i spillet, men ledelsen og funktionalitet til rådighed for spilleren, er værdig til genren spil.

Deltag i spillet AirRivals ikke tage meget tid. Du skal angive din e-mail-adresse, skærmnavn og adgangskode for at få adgang til din konto, og derefter aktivere det ved at klikke på linket fra en e-mail.

AirRivals - online spil, der ikke lader dig kede sig. Control System fly i egen interesse: spilleren kan kombinere med normale bevægelse udenad kunstflyvning manøvrer og varierede i tid til at komme ud af kampen uskadt, og selv nedskyde fjendtlige.

Avialyubiteley vil blive glædeligt overrasket over det enorme udvalg af reservedele til fly, en utrolig arsenal af våben og en række spilbare klasser af fly. Bombers, krigere, angriber alle spil AirRivals online indeholder fuld, er der endda et fly ... tank! Sådanne fly kan kæmpe i luften og på jorden.

Trods det faktum, at du vil spille spillet AirRivals online grafik i spillet er på et anstændigt niveau. Meget høj kvalitet spores modelfly, og, hvad der er mest interessant - landskab steder. Normalt i disse spil opmærksomhed omkringliggende områder modtaget meget lidt, fordi billedet er meget dynamisk, og den spiller i zonen opfattelse ikke fokuseret. Men når du spiller AirRivals og du vil straks forstå, hvad - en sand fornøjelse fra det fly over de smukke bakker eller endeløse farverige marker strøet kampesten. Visuelle effekter færdigheder i kamp gjort asketisk og prangende, men det er nødvendigt at betale hyldest til genren. Det er stadig en simulator.

Den første time management spil kræver at vænne sig til, men efter et par timer er det svært at forestille sig nogen anden måde at koordinere fly. I almindelighed, er det værd at bemærke, at netop gjorde dette en enestående kontrolsystem, der så hurtigt bliver knyttet, og gør at spille fastholde interesse og anspore til flere og flere kampmissioner.

Alle våben i spillet kan forbedres uden tilladelse. Med stigende niveauer bliver klar til at løse nye former for reservedele, kabinetter. Desuden hvert nyt niveau, du kan øge nogle af de grundlæggende parametre af den karakter, såsom angreb beskyttelse, skjold, ånd, brændstof og energi.

Social-system i spillet AirRivals fungeret ganske godt, bortset fra foreninger til lokale grupper eller permanent guild, får spillerne mulighed for at konkurrere med hinanden i Arenaen kampe, som bringe i enorm plus bedømmelse og karakter. Således, når Bi begynde at spille spillet online KingsAge, hver pilot en unik mulighed for at bevise over for alle, at han er den stærkeste i spillet. For alle, der vovede at spille KingsAge selv får mulighed for at kæmpe med de chefer, slog sig sammen med medlemmer af ordenen eller flygtige indfødte allierede. Enig, meget interessant løsning for spil, hvis funktion er tilbehøret butik med simulatorer.

Hvis du har hele dit liv drømmer om himlen, ikke slentre, fordi for at spille KingsAge, behøver du ikke at installere yderligere klienter og registreringsafgifter AirRivals tager kun et par minutter! Og lad skyerne vil ikke være grænsen for dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags