Allods Online

Alternative navne: Allods Online

Allods online - Dette er den første virkelig værd at spille russiske udviklere af verdensry. Desværre russiske MMORPG spil er ikke meget glæde brugere, men online spil Rage - det er klart en undtagelse til reglen. Gennem omfattende test for at fjerne alle former for ulemper, har udviklerne gjort et stort stykke arbejde, som har båret frugt - spillet Allods Online har vakt opsigt omkring dig!

Deltag i spillet Rage kører på en standard ordning for denne type spil. For at starte skal du downloade klienten, eller er der en mulighed for at købe det, og på en gang komplet med en vis reserve "lokal valuta". Allods Online registrering omfatter også oprettelsen af ​​deres profil på sitet. Så efter registreringen Rage færdig, kan du gå direkte til spillet.

Dernæst skal du bestemme dens karakter, der først vil gøre ganske vanskeligt. Her skal du vælge, hvilken klasse, race og part i konflikten vil behandle din underordnet. Spil online spil Rage er muligt for de to fraktioner - den Empire og ligaen. Naturligvis alle er kendetegnet ved sin egen unikke og dermed hver karakter har sine egne belønninger. Også i begyndelsen af ​​det spil, du nødt til at vælge udseendet af helten det, som bør tages alvorligt, da spillet vil ændre udseendet umuligt. Spillet har seks parametre for valg af tegn. Og hvis du spiller for hedningerne, og bliver nødt til at give dit kæledyr kaldenavn.

Yderligere muligt at race og klasse. Allods Online er et spil, hvor i Empire følgende racer: Orcs, Hadagantsi og oprørerne. Spiller for Liga, kan du vælge: Elves gibberlingom, Kaniytsev. Naturligvis, at vælge en karakter, er du nødt til at forstå, at hver af dem har sine fordele og ulemper. Af behovet for at vælge det tegn, der passer bedst til din spillestil.

Spil spillet Allods online, kan du for følgende klasser: Wizard, Scout, Warrior, Mystic, Templar, Priest, Pagan og Necromancer.

Temmelig god hjælper til at spille Rage butik donation, som også kaldes butikken af ​​kuriositeter. Det er muligt at købe alle denne sjæl begær, fra forskellige potions og færdigheder, og slutter med diverse tilbehør til din astrale køretøj. Du kan også købe forskellige former for assistance i håndværk eller unikke stil af hans karakter.

Et interessant element i spillet er at have bryllupper. Hvis du ønsker din karakter til at blive tættere og mere venlig over for karakteren af ​​din kæreste eller veninde, kan du chatte i spillet for at afslutte denne hellige union.

Spil overflod af forskellige ting, du kan få for at udføre opgaver udvalgte mobs og mange flere hvor. I mangel af de nødvendige ting, kan du altid bruge auktionen, hvor der er næsten alt.

Er ganske vanskeligt i spillet er nivellering. Hvis de indledende niveauer, er det stadig tåleligt, senior - bare killer! Derfor, uden hjælp fra butikken Donata ikke.

Nævner muligheden for at bruge helten kan tilbede forskellige guder. For at gøre dette er du nødt til at købe særlige poster fra butikken Donato og myrra stof, som du vil blive opkrævet gaming valuta. Men resultatet er det værd! Gain, såsom skader med 50% er temmelig imponerende.

I spillet er der syv erhverv. De kan groft opdeles i dem, der er fremstillet elementer, og de ressourcer, der er indsamlet.

Et vigtigt aspekt af spillet er dit omdømme. Du kan samle det op afbryde monstre eller fuldføre forskellige quests. Du ønsker at have den største omdømme i denne eller hin fraktion, da det påvirker størrelsen af ​​de bonusser, som du vil modtage fra det.

En funktion i spillet er også beskrevet "russiske" tema, hvilket ikke er dårligt bragt til live. Ikke helt vant til at se Orc slentre gennem gaderne i 50'erne, men er enige om, at hvert spil skal være "highlight", og i dette spil, er det karakteristisk. Allods online spil er helt gratis, men for at fremskynde processen med karakterudvikling og "trygt stå på deres fødder" i butikken tilgængelig Donato. Naturligvis, for alt, der gør livet lettere, der skal betales, og ingen undtagelse er butik Donato.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags