Allure

Alternative navne: Allure, Glamour

Velkommen til en fascinerende fantasiverden Allure online!

Start denne verden lagt stor Herre, har skabt ud af kaos himmel og jord. Lord af jorden er beboet af folk, himlen ryddet spiritus. Så dukkede op på jorden snedige onde troldmænd, der har fundet styrke fra en kilde, der blev kaldt "blod af Great Herren." Mages adlyde naturens kræfter med deres trolddom, tryllekunstnere efterstillet svag menneskelige sind. Klan spiritus, stolt kaldte sig "Herre af kroppen," foragtede dødelige lever på Jorden. Tryllekunstnere og spiritus kæmpede hinanden om magten over hele verden, og der var ingen ende på denne krig, og der var i det en vinder.

I mellemtiden har folk oprettet to magtfulde imperium og tog verdens skæbne i dine hænder. Den afgørende kamp blev vundet af den gule kejser. Allierede styrker tryllekunstnere, spiritus og folk, som tilbad dem, blev brudt, deres Herre blev dræbt i kamp. Stærkeste af Magi blev fængslet i et magisk skib.

Ni århundreders mennesker, tryllekunstnere og spiritus levede i en verden imperium af mennesker er vokset og trivedes.

Men gennem århundreder kraft besværgelser svækket.

Og cloistered tryllekunstner, er blevet indbegrebet af onde kræfter, ivrige efter at frihed, ivrige efter at ødelægge og slavebinde den menneskelige race er en vidunderlig verden, som omfatter Allure online spil.

Hvor er den modige kriger, der besejrede de onde kræfter? Hvor er den kloge tryllekunstner, der tæmme onde ånder og fjender vil kaste sig ud i støv? Og hvor er de kloge general, der vil føre en hær af mænd i kamp og redde verden fra ødelæggelse? Måske er du bliver helten og frelser af denne smukke verden?

Allure online spil har en meget beskedne systemkrav

  • Intel Pentium IV 2,33 GHz
  • 256 MB RAM
  • 128 MB grafikkort
  • Internetforbindelse

For at begynde at spille Allure online, skal du registrere dit spil karakter.

Deltag i spillet Allure er meget enkel. I øverste højre hjørne af blokken "Authorization" klik "registrering".

På næste side, indtast login (der opfandt navnet på hans helten), indtast en stærk adgangskode og e - [ _20_] mail (fungerende - det kommer aktiveringskode). Du skal også til at læse og bekræfte din aftale med vilkårene i denne aftale og spillets regler .

Klik på "Tilmeld". Allure online check bestået.

For at spille spillet online Allure, skal du vælge en karakter fra tilhængerne af de tre skoler af magi og kampsport - tre spilbare klasser .

Cobo - mestre i sværdkamp, ​​store angreb og forsvar, i stand til at tæmme vilde dyr, gøre dem til loyale venner og kammerater.

Amrita - mægtige troldmænd, de er underlagt de kræfter i Wind, jord og ild. Brug charme og magi, kan de straks bevæger sig i rummet og levere knusende slag på stor afstand.

Tilhængere po - skytter, og besidder magt vinden samt en bue og pile. Dyb viden om filosofi og evnen til selv-koncentration gør dem ustoppelig i kamp.

Mellem tilhængere af forskellige skoler er en konstant kamp for overherredømme, hver har sine egne styrker og svagheder.

Allure Online spil giver dig mulighed for at vælge en behagelig karakter, der vil passe til din smag og evner.

Register Allure vil afsløre for dig den enorme fantasiverden af ​​gamle mysterier og undere, der er oprettet ved hjælp af den nyeste computerteknologi. Letlæselige, lyse og realistiske landskaber varierer efter sæson og vejr. Du vil se, hvordan blomsterne blomstrer i foråret, sommeren varme og tørke, efterårets blade bliver gule og falder. Om vinteren alt er dækket med sne og is og får et par dyster, fordi vinteren - mens de onde ånder.

Afspil Allure - det betyder udforske mystiske huler kæmpe frygtindgydende monstre og næsten uovervindelige chefer . Sejren har været svært, men belønningen er stor - magic artefakter , magi bog , der åbner vejen for nye og nye spil steder, med nye opgaver og quests, nye fjender og priser. Fight kan være både alene og med et team af betroede venner.

Selvfølgelig er det mest interessante - det kamp med andre spillere singler og massive slag .

Hvis du er træt af at kæmpe, eller blot ønsker at opgradere dine våben og rustning, kan du prøve dig selv i rollen som en købmand .

Saml knytnæve vilje og mod, invitere sande venner og begynde at spille i Allure!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags