Alfa Empire

Alternative navne: Alpha Empire

Alpha Empire online - strategisk browser-legetøj att gamere spændende storstilede rumkampe til kontrol af galaksen Alpha. I denne mest fascinerende og fantastisk grund med fantastisk grafik af enhver stil fantasy fans er simpelthen ikke i stand til at forlade ligeglade!

For at sætte pris på den nyeste teknologi, som er lavet ved hjælp Alpha Empire online spil, skal din computer opfylde følgende minimum systemkrav:

1. Processor: Pentium 133 MHz (eller lignende)

2. Intern hukommelse på 16 MB,

3. Ledig diskplads - 60 MB.

Hvis alt går vel, er du velkommen til at gå videre til tilmeldingsformularen i spillet Alpha Empire:

Indtast login - navn, som du har brug for at spille Alpha Empire,

Gyldig e-mail adresse for at modtage gaming nyheder eller password opsving,

Brug en adgangskode,

Bekræft adgangskode,

Indtast engelske ord der vises i billedet.

Ved at trykke på "Start Game" Alpha Empire etape fuldender online registrering. Den næste fase - valg af in-game løb, korte beskrivelser af, som du kan se på det officielle site før gå til tilmeldings siden Athanaton:

1) Terrans (de - personer) - mest unge lokale løb, men har allerede annonceret sin hensigt om at kontrollere rummet område. Et karakteristisk træk - en kombination af rustning / power / hastighed - tillader dem at erobre store strækninger af rummet.

2) Ksenoborgi (biller) - perfekt tilpasningsdygtige og talrige race, hvor Alpha Empire spiller ganske interessant, da de kom hurtigere end al sundhed og energi, har den største udbredelse af skader og deres skibe - den billigste.

3) Drakkar - meget gammel, men ikke-menneskelige, race. Anser sig overlegen i forhold til andre racer, som efter deres mening, næsten ikke adskiller sig fra dyr. Mest egnet til dem, der har til hensigt at deltage i spillet, ikke mere end 1-2 gange om dagen, da skibe Drakkar lagre energi langsomste, men mange. Også, hvis du ikke ønsker at spille spillet online Alpha Empire ved hyppige angreb på fremmede lande, men blot ønsker at fredeligt udvikle sig i deres system, kun at ty til tvungen forsvar - dette løb vil passe dig bedst.

Så har du besluttet på den "populære", og begyndte til sidst at spille spillet Alpha Empire online. Hvad ser du i første omgang:

-Star,

Planet,

Flere asteroider.

På dette tidspunkt vil du være i husholdningssektoren ("Metropolis") - dit personlige rum, men du får, hvor ingen kan. Main samme actionspil Alpha Empire Online udfolder sig i fælles galakse består af en flerhed af sektorer, som rumme mellem tre og syv planeter hver. For at komme til den generelle galakse, åben portal og sende det via Kolonisator.

Vigtigst, hvad er værd at huske på:

I storbyen ikke kan få nogen, men du

Svag-through portal kan passere kun colonizer og rekognoscering,

Du kan sidde hele livet i storbyen, men mest sandsynligt, får du træt af det. Etablere kolonier! Især uden kolonier, vil spillet være meningsløs;

Kort kan du ikke finde dit system, blot fordi det ikke er der.

Den orden, som dikterer online spil Alpha Empire, kan koges ned til følgende handlinger: spare ressourcer, for at studere de tre-dimensionelle teknologi træ teknologier til at forbedre planeten og kolonisere nye build flåde! Absolut noget at gøre, og hvor at vokse, så ... velkommen til rummet ombord!

De
 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags