Anarchy Online

Alternative navne: Anarchy Online, Anarchy

Anarchy Online spil er anerkendt af alle MMORPG, som er sat i en fjern fremtid på planeten Rubi-ka.

Planet dækkede blodig kamp mellem den selskabsskat Omni-Tek og oprørske klaner til styring af planeten, samt indlån notum (brændstof til nanorobots). Begynde at spille spillet Anarchy Online har du som en hjemmehørende i en af ​​de planeter i galaksen provinsielle drevet af en kraftig corporation.

Spil Anarchy Online gøres grafisk ganske rart, det føles godt at udviklerne arbejdede historie, og musikken er velvalgt.

Før du begynder at spille Anarchy Online, skal du være registreret. Deltag i spillet Anarchy Online er den standard:

Kræver et brugernavn

E-mail

For at indtaste og bekræfte din adgangskode

Læs licensaftalerne og bruger

Hvis det ønskes, kan du abonnere på nyheder opdateringer Funcom. Og hvis du allerede er registreret i Funcom, derefter registrere, behøver du ikke, bare springe direkte til den anden fase. I Anarchy Online registrering omfatter download af spil-klienten. Downloade det originale spil-klienten, og installere det på din computer, vil du få adgang ikke kun til det originale spil, men også til hans tilføjelser Notum Wars, Shadowlands, Alien Invasion, Lost Eden og arven fra Xan.

Da Anarchy Online registrering er færdig, vil du blive bedt om at oprette din karakter: at bestemme fraktion (Neutral, Clan, Omni-Tek), race, køn, unikke færdigheder og erhverv i den fremtidige karakter.

I Anarchy Online kan du spille på en af ​​de fire løb. Homo Solitos mere end nogen anden identificeret med det moderne menneske, og racemæssige funktioner vil hjælpe spillerne lykkes i ethvert erhverv, men de kan ikke specialisere sig i et bestemt område. Atroksy - det kønsløse væsener med stor styrke, udholdenhed og engagement, så styrke og udholdenhed højere end andre racer, der giver dem mulighed for at være fantastiske boksere.

Opifeksy - en race skabt til intelligens og hemmelige operationer er kendetegnet ved høje niveauer af Agility og unddrager sig, som giver sine medlemmer til at unddrage sig de fleste angreb.

Nanomagi - den yngste race, intellektuelt og mentalt udviklet, men med begrænset styrke og udholdenhed parametre, som kun kan eksistere på planeten Rubi-Ka på grund af den specifikke aktivitet af organismer.

Anarchy Online spil tager dig til de mange, mange år fremover, i fremtidens by, hvor spilfigurer bevæge sig rundt i byen i biler og fly, hvor hver karakter bærer en bred vifte af våben, herunder skydevåben, et kompleks af enhver nyttig og ikke kun beskyttelsesanordninger.

Leveling i Anarchy Online kan være til en vis grad korreleret med kun den middelalderlige legetøj, forudsat at du er nødt til at foretage indkøb ikke tryllekunstnere og forskellige leverandører, og automatiserede butikker og nanotek vil i stedet for at studere magi bruge hjernen implantater .

I Anarchy Online, som i middelalderen spil, du venter på kampen, holdets udflugter og et stort antal af quests. I spillet Anarchy Online vil du være i stand til at klare kun et enkelt problem: hvor man kan få et par ekstra timer i dag at bruge på spillet, som du fordybe dig i en verden af ​​Rubi-Ka engang, du er usandsynligt at bryde væk fra hende snart. Spil online spil som Anarchy fans som sædvanlig MMORPG, og fans af futuristiske spil.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags