Angry Kæledyr

Alternative navne: Angry Animals, Angry Kæledyr

Angri Patsy spil med flot grafik og spændende plot giver dig mulighed for at fordybe sig i den vidunderlige eventyrverden fuld af eventyr og kamp. "Millioner af år siden, de små dyr nyder livet på Jorden. Men ... "- begynder med disse ord en af ​​de værste konfrontationer rovdyr og planteædere. Og nu er det din tid til at gribe ind for at genoprette ro og orden og for at genoprette balancen.

Deltag i spillet Angry Kæledyr simpelt: først er du nødt til at vælge det navn og køn på den karakter, og derefter vælge Vis - katte, egern eller pingviner. Bygninger bygget protein hurtigere kat hurtigere clearing område og bygge pingviner lettere at tolerere onde dinosaurer angreb. Angry Kæledyr online-registrering giver dig mulighed for at overveje, hvilke fordele, du ønsker at få - Cat smidighed, hurtighed, styrke eller protein pingviner. Tidligt i spillet vil du hjælpe assistenten. Hvis du spiller for kattene, de vil kalde ham "Kitty".

Angry Kæledyr tillader spille fra ethvert sted, hvor der er en computer og internettet, fordi systemkravene for dette spil er bare latterligt - adgang til internettet, browseren med understøttelse af Flash (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, osv. . ), Og en computer, der ikke kunne klare sådan et spil, hvis det ikke er værd Polyteknisk Museum, det bliver snart.

I dette spil er der tegn karakteristika, der påvirker udfaldet af kampe med dinosaurer: Det Bravery, Storhed, pleje, omsorg, Ledelse, Skjul og ifølge køre nogle af dem er bedre udviklet end andre.

Registrer Angry Kæledyr sluttede og spillet er allerede begyndt. I mellemtiden, din raket brød, og du sidder fast på en lille ø helt fremmed for dig planet. Først, er du nødt til at rydde området til opførelse af ukrudt. Måske kan du finde nogle nyttige ressourcer under udgravning. Først og fremmest er du nødt til at bygge et mejeri gård, som vil producere 10 enheder af mælk per time.

Angry Kæledyr online spil har følgende sæt af ressourcer - træ, metal, energi til bygninger, samt mælk og urter til at opretholde en sund krop. Angry Kæledyr online spil har et udviklet system af quests og forskellige opgaver, hvoraf den første var at rydde et sted at bo og bygge en gård. Nu kan du få din velfortjente pris - 10 træ, 10 metal, 10 og 10 energi mælk. Det næste skridt er opførelse af bygninger til produktion af hver ressource - såsom et savværk eller jern mine. Desuden har hver af bygningerne skal forbedres - for eksempel hvis du har erfaring og tilstrækkelige ressourcer kan gøre din savværk til savværk og producerer mange gange flere ressourcer. Men mens din lille by er ikke i stand til at modstå tilstrømningen af ​​rovdyr, så opfører sig forsigtigt. Herefter vil du nødt til at vælge indstillingerne i byen. Når billedet er taget de grundlæggende ressourcer, ville være rart langsomt men sikkert begynder reparationer raket, vil det give dig mulighed for at afvikle månen, som er så rigt på naturressourcer. I mellemtiden er din by endda bygget en vindmølle, og du er klar til at forsvare, dinosaurer fanget dig ud vagt og taget alle de ressourcer. Opbygge de nødvendige bygninger og gøre alt for at genoprette retfærdighed i fe verden. Behov for at kæmpe tilbage, eller du vil spille Angry Kæledyr og forstå, at du er besejret.

Afspil vildt vred Kæledyr online og bare utrolig sjov og farverig grafik vil forlade kun de bedste indtryk og tid tilbragt i spillet synes ikke helt brugt i shuffle. Spil online spil Angry Kæledyr bedre med venner, fordi sammen kan du hurtigt og nemt besejre de onde dinosaurer. Også spillet har en generel karakter, der gør det muligt at forstå, på hvilket tidspunkt i verden du befinder dig, og du vil være i stand til at hjælpe eller forstyrre nogle andre spillere på vej til sejr.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags