APB Reloaded Online

Alternative navne: APB Reloaded Online

APB Reloaded online - ny vanedannende multiplayer spil, fortæller om oppositionen bander og politi. Actionspil foregår i vor tid, og brugeren får mulighed for personligt at deltage i afmontering og påvirke deres udfald.

Oprindelig på nlayn spil APB Reloaded udviklet af Realtime Worlds, men efter overtagelsen af ​​Gamers det første er det blevet væsentligt forbedret og bragt til det næste niveau. I udviklingen af ​​spillet har deltaget ved David Jones, der er udvikleren af ​​den berømte spil GTA.

APB Reloaded online spil har følgende minimum systemkrav:

- Operativsystem: Windows XP;

- CPU: Core 2 Duo 2. 13 GHz

- RAM: 2 GB

- Video: 256 MB Radeon X1800;

- DirectX 9. 0s;

- Ledig plads på harddisken: 5 GB

- Internetforbindelse hastighed: 512 kbit / sek.

I praksis kan disse parametre for nem gameplay ikke være nok. APB Reloaded online spil , som har følgende anbefalede krav:

- Operativsystem: Windows Vista / Windows 7,

- CPU: 2.. 4 GHz Intel Core 2 Quad eller tilsvarende

- RAM: 4GB;

- Video card: GeForce 8800 GT 512 MB eller tilsvarende,

- Bredbånd internetforbindelse.

Hvis parametrene opfylder kravene i computerspil kan derefter foretages p egistratsiya spil APB Reloaded . APB Reloaded online-registrering tager meget lidt tid og gjort så behagelig. Til dette online spil skal du vælge "Download", så det henter filen "Zapuskatre". Når filen er installeret på computeren, skal du blot køre den og følg vejledningen. På denne p kan egistratsiya APB Reloaded ender og gå direkte til gameplayet.

Og gras APB Reloaded online giver brugeren mulighed for at spille for en af ​​de to fraktioner: KRIMINELLE eller håndhævere .

Kriminelle - denne fraktion af banditter, de er initiativtagerne til forbrydelser i San Paro. Bandits - disse fyre, der fredeligt i godt, ikke lever, og de konstant organisere forskellige lidelser end forårsage en voldsom reaktion politiet. Stående på den side af banditter, vil brugeren nødt til at udføre to hovedopgaver kriminelle bander i byen. Første opgave vil ikke være meget ansvarlig, dybest set alt vil blive reduceret til en carjacking og derefter leveret til det rigtige sted, tegning graffiti, tyveri af medicin og lignende. Da alle disse opgaver, vil autoritet spilleren stige, og det vil blive givet mere komplekse, ansvarlig og farligt job. Naturligvis vil der vokse og belønning for det udførte arbejde. Og grata i online spil APB Reloaded banditter også interessant på grund af den mangfoldighed og originalitet af arbejdspladser opnået. For eksempel, hvis i begyndelsen af ​​missionen blev sat job bare stjæle og tage bilen til det rigtige sted, jobbet kan derefter suppleres betydeligt, afhængigt af den situation, hvor der var en spiller. Og selvfølgelig vil denne situation nødt til at finde ud af, hvad er ikke altid nemt, men altid fascinerende.

Håndhævere. Og grata i online spil APB Reloaded politi - det betyder at beskytte og forsvare byen fra fredløse. Hvervet politiet fange forbrydere inkluderet, det er ikke så let. Ikke alle går til effektivt at fange forbrydere. Spiller for politiet, vil spilleren modtage opgaver fra agenten Prentiss Tigre og Praetorians. Arbejde Politiet er meget enkel og ikke farligt. For eksempel, er vanskelig og farlig opgave at levere guld eller stor sum penge fra punkt A til punkt B. På trods af den pansrede bil og andre forbedrede sikkerhedsforanstaltninger, er det muligt, at den dyrebare last vil blive opfanget. Bestemt banditter allerede kender ruten og vil være klar til at angribe på ethvert tidspunkt. Du kan selvfølgelig hovedkulds haste lige til det ønskede sted, og naedyatsya at banditter ikke har tid til at reagere korrekt, men du kan komme op med en anden rute, så angriberne vil jage ham ned meget sværere.

Grafik i dette spil højeste niveau, præcis hvordan og modne management system.

Hvem i APB Reloaded play beslutte brugere. Det eneste, vi ved præcis, hvad spille APB Reloaded bliver interessant uanset hvem du spiller.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags