ArcheBlade

Alternative navne: ArcheBlade

ArcheBlade spil er multiplayer spil, som blev udviklet af koreanske eksperter. I ArcheBlade Du vil spille i tredje person.

I spil ArcheBlade registrering er hurtig. For at registrere i spillet ArcheBlade, skal du angive:

1. Dit brugernavn.

2. Skriv e-mail-adresse og adgangskode.

Afspil spil ArcheBlade du valgte på den side kæmper mod hinanden.

Spil Archeblade brugte specielle tricks og combo, som du for at finde arkade spil med kæmper. Du vil også deltage i hold spille med strategi elementer.

I en online spil kan du spille ArcheBlade en af ​​ti tegn repræsenteret:

1. Renoah Collintz - hendes utrolige magt opfattelse af rum. Hendes speciale er at dræbe, men som en spejder Renoah Collintz den viser sig mere end perfekt.

2. Elika Bayer er en mørk elver. Selskabet ejer et forsikringsselskab og andre virksomheder. Hun er anklaget for at skabe en universel våben.

3. Gaspar la Velfanar - det tilhører en klan af dværge. Det hører med til kejserinde priverzhenikam Darkness. Denne karakter var i stand til at forudsige din fremtid.

4.. Cezanne La Gatal - før han var en undercover efterforsker. Han besidder beføjelser mørk magi. Hans virkelige ansigt ingen nogensinde vil se, fordi han besluttede at ændre sit udseende. Han er også en afdeling af kejserinde of Darkness.

5.. Elrath Nazaruth - hun boede i kongeriget Elves, der skaber kærlighed og hengivenhed. Hun har en stærk magi og er en fjende af kejserinde of Darkness.

6. Dan Mei er en kæmpe kriger stamme. Han kæmper på den side af kejserinde of Darkness, fordi der i vanskelige tider, hun reddede hans stamme.

7. Tiac Thompson Jr. Senior General er den syvende liga. Han altid overholde loven og til at træffe rationelle beslutninger. Men på trods af dette, han var meget uhøfligt og grusom. Tiac Thompson Jr. kender magi og kampsport ejer.

8. Dick Megaton er Senior General Jean. Han blev født med blod fra de fordømte, men trods dette, lovede at skabe retfærdighed i verden.

9.. Renny Rich'Lich er Senior General Odessa. Selskabet ejer de magiske kræfter af magi og er en lærer i Odessa Academy. Dens mener også spion.

10.. Valle Estrada Draco Emperatore er oldebarn af General Dragons. Det anses priverzhenikom syvende liga. Nu shirif hun.

Alle disse karakterer har unikke evner.

Du kan spille spillet ArcheBlade online, hvis dit system opfylder følgende krav:

1) Intel Core2 Duo 1,86 GHz - processor.

2) 2 GB - RAM.

3) 2,5 GB - HDD.

Sammen med sine venner i et online spil registrere ArcheBlade velkommen til at give den tid er endnu sjovere.

Følg alle de mål på et højt niveau og dermed tjene succes i spillet ArcheBlade. Held og lykke til dig i denne utrolige og spændende kampe!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags