Gods Arena

Alternative navne: Gods Arena

Gods Arena spil, som du kan spille online lige nu.

Her kan du mødes med verdens kloge troldmænd, krigere, meget snedige tyve. Du er nødt til at besejre alle fjender for at få nøglen til udødelighed.

Hvis du er en sand helt og ikke bange for noget, så er dette spil er for dig, fordi du er nødt til at udfordre guderne, og at styrken er ikke for alle.

I online spil Arena Gods registrering er mulig gennem sociale netværk: Facebook, VKontakte, klassekammerater og min verden. Du kan også registrere via hjemmesiden af ​​spillet. For at registrere, skal du angive:

1) din email adresse.

2) navn, der vil være synligt for alle spillere.

3) Indtast adgangskoden.

I Gods Arena spil spille, vil du vælge det tegn, du nødt til at få questen for begynderen. Med denne søgen vil du mødes med alle spillets regler.

Arena of Gods online spil, der involverer en trepartsaftale konfrontation. Du kan kun kæmpe for mig selv og mod de to andre sider.

Simulation i Guder af Arena er straffes med bøde. Du er forpligtet til at angribe alle fjender forskellige sider eller i det mindste bruge auto-kick. I tilfælde af inaktivitet kan du også angribe med lyn.

Hvis den ene part har undladt eller krigere nogle parter ikke kommer i nok til at kæmpe, så de ikke kan deltage i spillet, men slaget finder sted mellem de to tilbageværende hold.

Spil Arena bogov har en række funktioner:

1) Under slaget kan hver part være til stede på samme tid, ikke mere end 30 tegn.

2) Hvis en karakter dør, så for det kan starte en ny del tegn.

3) Hvis der for at starte spillet, du får at vide, at der er ingen ledige pladser, kan du "få i linje" pre-indgive en anmodning om en særlig indstilling. Når du har indsendt denne ansøgning, vil du ikke være i stand til at forlade spillet og en placering til som ønskede at kæmpe.

Spil Arena Gods lederskab er defineret som følger:

1) Efter en halv time på hvert sted efter kampen, bestemmes af "Leader" er en helt, der kan påføre det største antal slag (skade) til deres modstandere.

2) leder kan uddelegere enhver funktion af lederskab karakter, som er i hans team. Hvis lederen dør, knappen lederskab overføres automatisk til det næste tegn, som forårsagede den største mængde af skader.

3) Med denne knap kan lederen flytte deres spillere for nødvendigt for ham at give, i dette tilfælde mulighed for taktiske manøvrer i kamp.

På spillet niveauer Arena Gods fungerer "flydende grænse" deltagere.

Før hver arena forårsagede antallet af aktive tegn i hver ønskede niveau af afhængighed. Her fra det mindste tal trækkes bestemt procentdel, der er den "menneskelige faktor", og nummeret er bestemt af det maksimale antal deltagere på hver side af arenaen.

Det maksimale antal deltagere kan findes i en bestemt option i spillet panelet.

Arena bogov - et spil for virkelige helte!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags