ARGO

Alternative navne: ARGO

Mange spil forsøge at forme en fremtid, der venter vores verden efter dommedag. ARGO spil tilbyder at se verden gennem prisme af magi. Ifølge udviklerne af denne version af spillet, universets fremtid er ikke uden magisk indgriben, selv om visse positioner i dette spil er topmoderne teknologier og opdagelser.

Det handler om big bang, og mutationer, der forårsagede fremkomsten af ​​verden fra perspektivet af to mærkelige mennesker ...

Lovene i fantasy-genren, spillet ARGO tilbyder meget dårlig historie. Kernen i det er, at efter katastrofen i universel målestok for menneskeheden simpelthen er ophørt med at eksistere som en klasse og forvandlet til andre racer. Det er de to hovedtyper af de kommende beboere af Jorden. De første indbyggere - fredelige lysvæsener, som tilbeder gaver af naturen og dens skønhed, søger harmoni og være i generelt ikke meget genkende den teknologiske udvikling. Disse børn af naturen kontrast til den anden race. Her er alle bygget på det udstyr, teknologi og nådesløs forfølgelse af fremskridt. Dette løb har været igennem en universel katastrofe i planetens indre, således at den søgen efter den evige harmoni fremmed for dem. Men de tilbeder videnskabelige teknologier og tror på, hvad dine hænder og uden hjælp af naturkræfter vil skabe en perfekt verden. Sådan er konflikten i stil af verdens fysikere mod sangskrivere, i virkeligheden, tilbud

ARGO Online spil. Hvilke af de verdener pritknete dig? Fordi nu er din tur.

I ARGO Online tilmelding ikke vil bringe dig besværet, medmindre du har adgang til den verdensomspændende internettet og e-mail-adresse. Indtast navnet på det relevante felt på din fremtidige karakter, password, e-mail - det er alt, du beder om et spil. Desuden vil det spørge dig hvad du skal gøre.

Begynd at spille spillet online ARGO kan være i en af ​​otte kunsthåndværk. Din karakter kan være en modig forsvarer, tapre krigere, kyndige Adept Alchemist klogere, frygtløs Tamer mesterlige Medic, Sniper, eller nogle velrettede snedige sabotører. Immunitet og ganske kraftige knytnæve udviklere gav Defenders, Warriors og ak, sabotører. Men til-hånd kamp evner, mærkeligt nok, begavet Læger og tamers. De katsti arbejde ikke bare med nogle fritter, men med rigtig kamp racer dyr. Til gengæld Snipers, ideologer og alkymister - store fans af skudsår kampe og blive involveret i en kamp med dem uden alt for meget ved den lejlighed erfarne spillere ikke anbefale.

I ARGO kan spille alle der kan lide konstant at komme i problemer og kæmpe i forskellige kampe. De i øvrigt kan være flere. Du kan gå på raids med andre spillere. Så du kan stifte bekendtskab med alle dem, der ligesom dig, leve i fred Argo. Du kan besøge de forskellige auktioner. Derfra går heldige handlende med meget dårlig fangst, det er en fantastisk måde at genopbygge deres lagre af nødvendige ting. Og spillet giver dig mulighed for at vælge en, siger, fyr spil. Ja, vi er selvfølgelig om afdelingerne. De kan simpelthen vælge - vejer alle deres ønsker, afhente en, der vil ledsage din karakter hele spillet.

Men hvis du fanget fjenden, vil du modtage kompensation i form af tildele point. Men hvis døden overhale din karakter, skal du fratrække disse punkter som en straf. Ak, sådan er livet. Interessant nok i Agro har en morsom bevægelse - en på en kamp, ​​hvor ingen dør. Så Duelists kan ikke tænke på døden strafrenter for og kæmper som noget. Kunne ikke lide den karakter - en duel det!

Amatør teknokratisk liv og tørst for filosofisk harmoni med naturen, er der to stridende mellem en klasse på venture udvikling og i form af spillet, kan ikke kastes sammen med ordet. Så selv hvis du virkelig ønsker at sige noget ubehageligt til fjenden, vil ikke arbejde: det er reglerne.

Og endelig på tidsplanen. Det er meget interessant og kontrastfyldte. Der er udviklet mange steder. Sige, kan du vandre gennem grotter med jævnaldrende og dungeons, der, se dig, og du vil finde noget nyttigt. I underjordiske konstruktioner ideologiske udviklere skjulte skatte som fiktive penge. Men vi ønsker dig at finde ikke kun in-game valuta, men også for at finde den vigtigste skat - et sjovt spil

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags