ARC Srvayvl Evolved

Alternative navne: ARC Survayval Evolv

Spil ARK Survival Evolved: Dawn af Dinosaurs.

FYI: Studio Wildcard ( som udgiver ), Virtual Basement LLC, Efecto Studios og Instinct Games åbnede tidlig adgang til spillet en usædvanlig produkt af en gammel, vilde verden 3. 06. 2015. Et eventyr spil er kendetegnet ved ARK Survival Evolved Genre: Action, Rollespil, indie projekt.

Nu kan alle ARK Survival Evolved downloade en lille pris, så under passagen til at hjælpe udviklere, identificere mangler.

Siden udgivelsen af ​​udgivelsen var der nogle tilføjelser i form af dyr, våben, bygninger og stammer, men disse opdateringer vil være endnu større, og når spillet er endeligt dannet, vil omkostningerne stige, således at interesserede bedre travlt med at hente ARK Survival Evolved på en behagelig pris.

Wild People & ndash; vilde manerer.

Forestil dig, hvordan det & ndash; at leve uden komfort og kæmpe for retten til at overleve på daglig basis. Det begynder med historien strand, hvor nytilkomne vække spillere af alle nationaliteter. Fra tøj, der passer til dem, kun Adam, og efter inspektionen selv og terrænet, er det bedre ikke at bo i det fri i for lang tid.

Omkring aggressiv, vild verden, hvor dinosaurer sameksistere med rige menneskelige stammer. Kvarteret er til gensidig gavn, da hvert medlem serverer forskellige fødevarer, men fordi du hører til den menneskelige race, sit eget skind er dyrere, og det skal beskyttes.

forhistoriske krybdyr kan tæmmes og derefter anvendes til transport af varer, til at bevæge sig over lange afstande, i en krig med andre nationer. Mere end 70 dinosaurer med deres egne karakteristika fortsætte med at stige i arter med fremkomsten af spillet add-ons, men nu nok af dem til at flyve, blande vand, jord og undergrund. Derudover kan du få en kæmpe krybdyr med skorpioner, opfordret dem sidder på panser -klædte tilbage under overhængende den frygtelige brodden hale.

Men for at gøre dette muligt, er det nødvendigt at forene & ndash; en i en sådan barsk verden vil ikke overleve. Næste du nødt til at udvikle din stamme til at øge sit potentiale. På ethvert tidspunkt, de kan angribe dig, og vi må forberede sig på at afvise en bestemt angreb. Du har brug for et våben redet? Animals. Og teknologien udvikler sig, og snart ved siden af ​​en sten økse, et spyd og en bue vil skydevåben i stedet for telte vokser stærke hjemme.

Arranger kapløbet gennem junglen, forfølge bytte og fjender, flyve på pterodactyl & nbsp; over bjergene med sne hætter. Saml ressourcer og erfaringer, udvikle sig fra en primitiv stamme til den moderne, formere deres eget område og blive den stærkeste løb.

ARC Survayval Evolv tilbyder er en stemme interface og engelsk, men gameplayet er klart intuitiv og præsenterer ingen problemer.^^11 OS: 64 bit; Windows Vista / 7 SP 1/8 (8.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags