Asheron Call

Alternative navne: Asheron Call

Spil Asheron Call berømte multiplayer online legetøj i genren heroiske fantasi. Spillet skabere byder dig velkommen til en verden af ​​fascinerende rejse med ledsagere ikke standard udseende. I denne form er det erobrer verden har mere end tolv år. Og ikke mister sin kontingent.

Før du begynder at spille Asheron Call, for kvaliteten af ​​spillet, vi råde dig til at tjekke med din computer med systemkravene af spillet. Og de er:

· RAM - 2 GB

· Video-kort - 256 MB

· CPU-frekvens - 2 GHz

· Tilslutning til internettet,

· Tastatur,

· Mus.

Så lide alt. Men skulle være der er stadig en forholdsvis enkel måde at designe dit gameplay, som gives et navn - Asheron Call register. Rådes til at kontrollere dine oplysninger:

 1. Besøg den officielle hjemmeside for spillet Asheron Call;
 2. Vælg den registrering
 3. Indtast dit navn,
 4. Opret en adgangskode, der består af ikke mindre end seks tegn, og tip til sikkerheden på din konto, skal du ikke bruge denne adgangskode i andre netværk,
 5. Invent og skrive din adgangskode ned,
 6. Gentag tidligere angivne adgangskode,
 7. Indtast din e-mailadresse,
 8. Vælg - registrere.

I fremtiden vil du være lettere at komme ind, bare angive navn og adgangskode, og du er i spillet. I Asheron Call spille meget interessant. Fiktionens verden, ikke rigtige væsener, der kan omfatte dig.

I begyndelsen af ​​det spil, du nødt til at tænke grundigt over det billede, udseendet af din karakter. Hver detalje, som du har brug for at forstå, at lille vækst vil aftage til at køre, men meget klog, og store - ligesom og hurtigt forsvinde ud af syne, men for at komme til fjenden det vil være let.

I spillets verden Asheron s Ring online der er et valg af tre løb: Mennesker, og Lyudzhiany Tumeroki. Også her skal være forsigtige. Fordi der i fremtiden vil du nødt til at vælge en profession, og alle racer har restriktioner i de liberale erhverv.

Også, skaberne er for deres fans i spillet til spil tre kontinenter processer

 • Osteth;
 • Omishan;
 • Linvak Massif.

For begyndere rådgivet af kontinentet lettere, hvor du selv zarekomenduete - Osteth.

Osteth - bebor hans race af mennesker. Bright blikfang af planeten som en blomstrende botanisk have - en oase.

Omishan - boliger til tumerokov. Et ideelt sted for jagt, som omkring en jungle uigennemtrængelige krat. Og monstrene er fundet.

Linvak Massif - bolig for lyudzhianov. Mest forfærdelige kontinent bebo gruppe, og om ensomme, critters. Bjergrig region med et lille antal af planter.

Du får mulighed for at slutte sig sammen i visse grupper, så de kaldes som følger: Party alliance og kongeriget. Det hele afhænger af omfanget af kampene. Uanset om du hjælpere hinanden, når du udfører opgaver, uanset store krige og erobre territorier - det er Kongerige.

Synes ikke noget galt med spillet er ikke beregnet til, så du kan prøve din hånd.

AC spil venter på dig. Hvordan kan du holde ud, når spillet verden venter på dig med fremragende grafik, til støtte for den relevante indstilling, og musik.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags