Assassins Creed 3

Alternative navne: Assassins Creed 3

Som du kan gætte, er udviklerne af den legendariske projekt Assassins Creed på laurbærrene ikke bruges til at bo. Som det fremgår af en ny del - spillet Assassins Creed 3. Det vigtigste element i projektet er, at nu er det skabt af specielt designet nyeste motor Anvil Næste. Ny motor udvikling team forberedte for frigivelse af mere end tre år. Alt er designet fra bunden, og helt sikkert alle indsatsen resultater mærkes. Hidtil uset animation vil ikke forlade dig ligeglade, og nu i den tredje del af spillet vil du være tilfreds med motion-capture teknologi og alle glæderne ved brug af kunstig intelligens. Animation i den tredje del af Assassins Creed 3 pc så realistisk, at al gameplayet opfattes helt anderledes. Og hvis du husker den dynamiske ændring af vejr og årstider, fascineret, er du ikke?

Spil Assassin Creed 3 lange og omhyggeligt udviklet og hvorfor i dag er med rette betragtes som en af ​​de mest kvalitative og succes. Spillet foregår i 1775. På dette tidspunkt, sammen med hovedpersonen, du nødt til at gå tilbage til Amerika. Lokale kolonier er på randen af ​​oprør. Din karakter - en lejemorder ved navn Connor. Han lovede at holde fred og frihed for de mennesker, med alle midler. At gennemføre planer Connor, er du nødt til at erklære krig mod sine fjender - folk fra en kæmpe virkelige verden. Sammen med Connor du nødt til at overvinde lange ruter gennem gennem de smalle gader i byen og langt slagmarken. På vejen vil du møde mange legendariske figurer, der formåede at skrive deres navne i amerikansk historie, med hvem du har foretaget over for fjenden.

Så du kan nemt begynde at spille Assassin Creed 3, bliver du nødt til at købe adgang til nøgler. Faktisk er betalt til dato adgang til projektet. Det betyder dog ikke stoppe millioner af spillere fra hele verden.

Nu Assassins Creed 3 spil blev endnu mere farlig, fordi faren lurer overalt. Så du behøver med din helt vil bruge enhver metode til at opnå sejr over fjender. Du er fri til at udtænke snedige militære strategier og planer, eller at fordybe sig i alle de tilgængelige våben.

For at starte spillet, skal du downloade Assassins Creed 3 klient og installere det på din computer. Din helt har udviklet perfekt rovdyr instinkt, så stille og lydløst jage deres bytte for ham lettere. Når du har købt adgang til at spille alle deltagerne i Assassin Creed 3 vil være i stand til at bruge den gratis brede arsenal af våben. Du kan blive den første person til at anvende den taktik hemmelig krigsførelse.

Denne revolution, som vi talte i historiebøgerne er radikalt forskellig fra din personlige revolution til at starte, hvor du kun behøver at downloade Assassin Creed 3. Realisme implementeret i spillet fascinerer og fascinerer. Om bord på skibet, på en stille gade eller på slagmarken - alt hvad du kan mærke hans personlige tilstedeværelse - så reelle leder landskaber og figurer.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags