Athanaton

Alternative navne: Athanaton Immortal Warriors

Før du Athanaton online - verdens usete kampe udødelige krigere! Der er ingen tvivl: denne gratis browser spil bør ikke gå uden for din opmærksomhed.

Athanaton online spil kræver ikke for lanceringen intet utilgængelige: du behøver kun at have en internetforbindelse og en moderne browser (Google Chrome version 5. 0, FireFox 6. 0, Opera 11. 10, osv. ), Understøtter Flash Player version 10. 0 eller højere.

Deltag i spillet Athanaton kan overraske dem, der har deres konti i sociale netværk (Facebook, Facebook, Twitter osv. ) Da de vil være i stand til at komme ind i spillet direkte fra dem. Hvis du ikke hører til de ovennævnte brugere af netværksressourcer, er du nødt til at udfylde blot to områder:

1) Gyldig e-mail;

2) Adgangskode, som er designet til at beskytte din spilkonto fra hackere. Det er derfor ønskeligt, at det ikke var alt for simpelt og bestå af både bogstaver og tal.

Næste Athanaton online tilmelding beder dig om at læse og acceptere de vilkår og betingelser. Du kan også abonnere på at modtage gaming nyheder (bare forlade eller fjerne markeringen kryds). Ved at klikke på "Send", vil du udfylde en proces kaldet Registration Athanaton.

Til at begynde virkelig at spille spillet online Athanaton, skal først beslutte på serveren (hvis du er ligeglad, stopper ved anbefales), og derefter til - at åbne den side - angive dit navn (det navn for anerkendelse på spillets ressourcer) . Umiddelbart Athanaton online spil bliver du bedt om at vælge en af ​​de tegn, lære om, hvor du kan detaljer ved at klikke på grupper af tropper stationeret foran dig:

1) Conan - ledede hær Phoenix (fremragende beskyttelse vedholdende stormløb +)

2) Witch Atelanta - Flame Cavalry (hastighed angreb og magiske magt)

3) Kratos - Phalanx hammer (plus en ødelæggende angreb magisk enhed)

4) August - Guld kavaleri (vigtigste våben - pile, fylder sjælen)

5) Richard I - Cavalry med armbrøster (pansret gebyr)

6) Robin Hood - Soul Hunters (+ tilintetgørende sjæl boom pres på moralen i fjendens)

7) Beowulf - Snow Warriors (hastighed + magi, sænke fjendens moral)

8) Orianthi - Bueskytter med sne skjold (forstærket beskyttelse + "Circular baghold" Fylder de forreste rækker af fjenden i forvirring).

At træne din helt, er du nødt til at spille spillet online Athanaton ganske lang tid, så du bedre dit spil hver dag, de lære at starte med træning. Alle ændringer i karakteristika af den karakter og tropper kan findes ved at gå til deres profil. Af den måde, her er en funktion, som reinkarnationen af ​​helten. Det bliver tilgængelige på dets præstation niveau på 51. Dette indikerer muligheden for at få dig tilbage til at spille Athanaton samme helt, men det første niveau, vil kun hans hær være meget stærkere, og personlige statistik - vil ikke ændre sig.

Følg nedenstående tip, hvis du ønsker at spille Athanaton ordre er succesfuldt

Opgrader talrige bygninger. Lær hvordan du kan forbedre dem fra starten, og ikke senere, for sikker, fortrydelse savnet øjeblikke.

Udfør en opgave, som du spiller online Athanaton vil levere konstant. For hver succesfuldt afsluttede opgaver, får du ikke nogen lille belønning for din udvikling.

Leje så mange helte som nye muligheder.

På det officielle spilsite har en hjælpefunktion afsnittet Guide, som kan findes på ethvert tidspunkt du er interesseret i oplysninger om spillet.

Et sidste tip: gå ikke glip af muligheden for at fab tid! Tilmeld dig nu!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags