Audition 2

Alternative navne: Audishn 2 audance, audishn, audens, audishion, audition

Audition 2 online - det er en ny gratis online spil, hvor spilleren bliver nødt til at gå til natklubber og barer, der deltager i nat danse og få sammenkomster.

Online spil Audition 2 er et musikalsk projekt, hvor karakteren ikke kun vil danse, men også for at udføre forskellige danse tricks.

Audition 2 spil vil være interessant, selvfølgelig, alle der kan lide at danse!

At spille Audition 2, behøver ikke kompliceret Audition 2 online tilmelding: online spil, skal du klikke på "Registrer" og indtaste i registreringsfelterne

  • Gaming login
  • E-mail
  • Log ind for forum (for at kommunikere med andre spillere)
  • Angiv køn, fødselsdato
  • Angiv adgangskoden

Næste, klik på "Tilmeld" knappen, derefter gå til download siden af ​​spillet klient Audition 2 online (Dette spil kræver installation af spil-klienten, for en mere stabil drift og muligheder for gameplay). Erkend, at størrelsen af ​​kunden - 2,5 GB.

Der er tre måder at downloade klienten:

1) En standardmetode (anbefales)

2) Loading arkiv

3) Download Torrent

Efter installationen kan du starte spillet. På dette, Tilmelding Audition 2 færdig. Anbefalet hel mappe med spillet føje til listen over undtagelser antivirus!

Minimum Systemkrav:

Processor: Pentium 4 1. 8GHz

Hukommelse: 1 GB

Grafikkort: NVIDIA Geforce FX5200 128MB / ATI Radeon 9800 128MB

Harddisk: 3 GB ledig plads

Operativsystem: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0C

Lydkort kompatibelt med DirectX

Anbefalet:

Processor: Pentium 4 2. 6GHz

Hukommelse: 1 GB

Grafikkort: Nvidia GeForce 6600 128MB / ATI Radeon X-700 128MB

Harddisk: 3 GB ledig plads

Operativsystem: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0C

Spil online spil Audition 2 start ved at oprette din karakter: vælge den type af karakter og tilpasse dens udseende. Efter at vælge en server og kanal. Der er 3 server: Impulse, Sakura og chokolade. Hvis du vælger en af ​​de servere, skal du trykke på "Enter".

At være i gaming by i butikken kan du købe til din karakter tøj og tilbehør, samt et påklædningsværelse, kan et tegn prøve ting købt. Du kan ændre dit hår stil eller farve i huden af ​​den karakter, som går ind i atelieret stil. Online spil Audishn 2 har sit spil valuta er DEN og cache.

Online spil Audishn 2 har sit eget akademi, hvor spilleren kan lære at styre spillet, og de vigtigste former for dans. Derudover kan du vælge det spil mentor.

Audition 2 online spil er rig ikke kun butikker og et dansegulv, er der også steder, hvor du bare kan chatte med andre spillere og spille mini-spil (for en sejr i nogle spil, kan du få en god belønning).

For en beskrivelse af hver funktion vil tage lang tid, så beskriv dem på denne korte gennemgang er ikke mulig. Hvis dette spil har udløst interesse, og kan ikke vente med at spille spillet Audishn 2 online, gå til Tilmelding i spillet Audition 2, og tage det første skridt mod sin drøm om at danse. Dette spil har en temmelig stor funktionel og behagelig atmosfære, så der vil ikke være kede!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags