Vanguard Online

Alternative navne: Avangard Online

Spil spillet Vanguard Online bliver glad næsten alle fans af avancerede online spil i genren MMORPG. I spil Vanguard Online vil nemt forstå en mand, der for første gang deltage i online kampe. Men masterovityh bison onlinespil, betyder det ikke imponere, på grund af dets overbevisende atmosfæriske.

I vores hurtig tid til fordel for spillet siger også, at Vanguard Online spil er absolut ikke kræver yderligere installation af spil-klienten. Alt hvad du behøver for at spille er en stabil forbindelse til internettet, internettet - og gør Vanguard Online spil.

Vanguard Registrering vil ikke tage dig meget tid. Den relevante del af spillet site, skal du indtaste din e-mail-adresse, køn, race og navngive din karakter. Efter at stifte bekendtskab med reglerne bekræfte din aftale med dem. Deltag i spillet Vanguard fuldført, og du kan nemt spille spillet online Vanguard.

Før spillet, er du nødt til at vælge en af ​​de fraktioner af spillet. Der er kun to - kaos og orden. Chaos enheder i spillet er fremhævet med rødt og krigere Bestil - blå. Spiller for Chaos styrker under kommando af dine tropper bevæge orker, trolde, sorte riddere og andre fantasy skadedyr. Valg af en side rækkefølge, du vil konfrontere dem med hjælp af riddere, elvere og dværge.

Vanguard Online spil er at styre den kraft af riddere, med hjælp af, som du skal fange slotte og bevise dit mod i kampe med andre spillere online. Mere tid onlinespil Vanguard du vil bruge i de spændende taktiske kampe i realtid. Erobrede slottet, kan du fortsætte med at udvikle og slå ind i deres egen bolig med en voldgrav og defensive tårne.

Hver enhed i spillet har sin egen snævre specialisering. Altid til tiden kæmper online, huske på, at kavaleriet vil håndtere eventuelle mund-enheder undtagen freelancere der bogstaveligt talt bygget til at modstå kavaleri. Bueskytter bør altid være tæt på håndgemæng bag mere kraftfulde kolleger.

Fortsat at spille spillet, skal det forbedre effektiviteten af ​​de tegn, deltage træningssal. Så spillet vil tilfredsstille fans og pumpning tegn. Du kan få specialiseret magiens visdom hjælp runer. Eller lære tricks af bedre anvendelse af våben og rustninger. Eller blive en ekspert i belejringen af ​​byer med hjælp af maskiner relevant specialisering. Også fylde din rigdom, plyndre fjendtlige campingvogne.

Trods den tilsyneladende kompleksitet sådanne spil til at lære at spille Vanguard ikke vil være vanskeligt for begyndere og genre MMORPG. Spillere hurtigt vænnet sig til den venlige brugerflade af spillet og kan få mere interessante oplysninger i biblioteket Vanguard.

Turneret verden rundt spille Vanguard og aldrig har været på online-markedet, er det ikke muligt, fordi det er en vigtig del af spillet. For spillere, markedet er Vanguard børser, hvor kursen er fastsat af spillerne selv. Du kan også deltage i dette online auktion. Auktion aftes hvor man kan satse for at dræbe modstanderen.

Hvis du er træt til at kæmpe så at sige "udendørs" Fred Vanguard online, skal du prøve din hånd i fangehullerne. De er designet til en gruppe passerer og efter at have passeret levere gode indtjening.

Avangard Online spil er ikke bare et spil for en nat. I modsætning til andre MMORPG lyst design og spillets interface giver de samme levende følelser for dig og dine venner. Vanguard - online spil, der vil til sidst at besvare en gruppe af venner: "Hvem i alverden alle de snedige og stærkere og klogere? . " Vanguard registrering vil finde ud af, hvem du bedst generelt.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags