Avatarika

Alternative navne: Avatarika, avatarika

Spil Avatarika sætter spilleren i den virtuelle verden af ​​sorgløs sjov. Skabe deres egen, unikke karakter, spilleren åbner enhver lejlighed elite klubber, luksusbiler, dyre butikker og alt det i det virkelige liv ikke er muligt, kan du gøre Avatarika online.

Mindste systemkrav er som følger:

· Processor - Intel Pentium 3 1,5 GHZ / AMD Athlon 1,5 GHz.

· Operating System [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Hukommelse [_22_ ] 512 MB .

· Video 32 MB / GeForce 2.

· DirectX 9-. 0C.

· Lydkort.

· Internetforbindelse.

Anbefalede systemkrav

· Processor - Intel Pentium April 2 GHz / AMD Athlon 2 GHz.

· Operating System [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Hukommelse [_22_ ] 1024 MB .

· Video 32 MB / GeForce 3 / Radeon 8500.

· DirectX 9-. 0C.

· Lydkort.

· Internetforbindelse.

Deltag i spillet Avatarika består af regelmæssig registrering og downloade spil

1. Indtastning af webstedet, skal du klikke på ordet "Registrer".

2. Fyld at åbne tabellen af ​​personoplysninger:

· E-mail-adresse [ _7_]

· Adgangskode.

Hvis det ønskes, kan du udfylde yderligere felter, fulde navn og spørgsmål 2, for at genoprette den konto, hvis du mister din adgangskode.

3. Avatarika Efter registrering, udstedt af den klient download linket. Download programmet til at installere og sætte op.

Før du begynder at spille spillet Avatarika, skal spilleren at "bygge" din karakter, vælge sin køn og eksterne data.

Alt imens spilleren vil spille i Avatarika på hans spilkonto kommer løn, som du kan købe ting, lejlighed og bil.

På kortet kan du altid finde byens beboere med behov for hjælp. Efter at have udført de opgaver, som de giver, udfører forskellige, interessante quests, får spilleren point prestige. Jo højere prestige, jo mere løn karakter.

Afspil Avatarika sjovt, også på grund af den karakter opfylde alle behov, grundlæggende menneskelige behov

· Mæthedsfornemmelse

· Courage

· Hygiejne [_7_ ]

· Meddelelse

· Fritid

For at opretholde en sund og glad karakter, han har brug for mad, socialt samvær, sport og deltage i konkurrencer med andre spillere.

Deltager i dans konkurrencen mellem de spillere, kan du få en af ​​enogtyve titler. Poborovshis god spiller vil blive tildelt den højeste titel - ". Divine Dance"

I Internet - butik eller en af ​​salgslokaler Avatarika spil, du kan købe en nuttet hvalp eller killing, som en eller anden måde. Virtuelle kæledyr er behov for pleje, opmærksomhed og uddannelse på samme måde som virkelige. De også kan blive fornærmet, og ødelægge det indvendige af din virtuelle hus.

For at bevæge sig gennem den enorme by Avatarika, kan du leje en taxa eller tage en tur i metroen. Hvis du har et kørekort, tid og penge nok, kan du købe din bil, men derefter nødt til at forstå dig selv på kortet, hvor og hvordan man kommer dertil.

Hvis udseendet af avatar begynder at genere, kan det let ændres uden at ty til nogen kirurgiske metoder. Du skal blot logge ind for at tilpasse din karakter og ændre dem efter behag.

Avatarika online spil, hvor spillerne kan gøre hvad de vil. På snesevis af forskellige gader med hundredvis af butikker og restauranter til at være helt fri, have det sjovt bowling - center, shoppe, spille mini-spil eller kamp strategi Quasar, dans til din yndlingsmusik med dine venner og konkurrere med levende modstandere.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags