Avatarer: Age of Chaos

Alternative navne: Avatarer, online spil avatarer, den æra af kaos

Til dato, internettet, der er mange online spil, fange spillerens hans indre verden, plot og bare et spil atmosfære. Men ikke alle disse spil, spillere har handlefrihed, som i bevægelsen, og i afviklingen af ​​kampen.

Vi ønsker at give dig et spil, der ikke passer ind i de standard online spil, du nogensinde har mødt - er et online spil "Avatar: The periode af kaos." I dette spil karakterer har fuld bevægelsesfrihed i de store vidder af verdens avatar, planlægning slag (valgfrihed og action beats, der vil blive anvendt), og selve kampen foregår i realtid og styrer spilleren helt.

Og så kort om spillet ...

I online spil "Avatar: The Era of Chaos" Der er syv spilbare racer: menneske, alf, dværg, ork, dæmon, trolde og Danu. Hver af disse løb på dit unikke og fejlfri. Mest generaliseret løb - en mand, der kan være en kriger og en troldmand. Andre racer er mere tilbøjelige til en bestemt type af karakter raskachek så dan kapløb mere velegnet til mørke troldmænd og Elf bueskytte. Når du registrerer i spillet, kan brugeren vælge nogen af ​​de eksisterende racer, og hvis vanskelige i at vælge, kan du altid henvende sig til hjælpen, eller alternativt vælge hvert løb og prøve at spille med karakter kan blive ryddet, indtil de når niveau 11.

Efter registrering tegnet bliver til det centrale torv og store myg er en test kamp, ​​som viser muligheden af ​​den karakter. Denne kamp behøver ikke at være bange, og det er ønskeligt at følge anvisningerne, der dukker op på skærmen og ind i chatten. Efter kampen, kan du udforske byen selv, vil dette hjælpe dig søgen karakter Elika, hvilket vil give simple opgaver, som du vil modtage bonusser i form af erfaring og sølv (de kan aktiveres i en rygsæk karakter ved at klikke på "brug"). Selve byen har fire distrikter: District Guild, Central Square, boligområde og Kirkegård. I hvert af de områder er en struktur, hvor at tage jobbet for at få erfaring og sølv, samt at genoprette sundhed og til at købe tøj og våben. På den centrale plads er der Arena, hvor du kan kontrollere styrken af ​​din karakter i kamp, ​​såvel som templet af behandlingen, og også hvor du kan tage en religion, der giver en bonus til sundhed og manna.

Efter at gøre alle de arbejdspladser, der giver karakter Elika kan nemt nå level 8 (det tager tid mindre end en time, med undtagelse af et job.) Derefter kan du gå til butikken og klæde din karakter ture i landet og til at udføre mere komplekse opgaver. Når du vælger den oprustning, du har mulighed for at lave en kriger, troldmand, bueskytte eller Clover. For hver af disse typer af tegn, forudsat deres våben - for soldaterne sværd, økser, køller, stave for troldmænd, bueskytter til buer og armbrøster og for Clover - Clover. Tryllekunstnere igen kan inddeles i fire typer: mørk, lys, sind og stihiyschiki kan også være en kombination af flere af magi i ét tegn.

I de første niveauer til rådighed lys karakter opgaver, der hjælper udforske sitemu slagmarken kort og andre finesser af spillet. Jo større karakter niveau - mere vanskelig opgave, og derfor smelter bliver mere interessant at spille. Hver spiller kan finde sin plads i spillet - nogle udvikler tegn til PvP kampe og angribe alt der bevæger sig, andre for PvE kampe og fredelig gåtur i naturen indsamle ressourcer og sparker bots.

Efter at have nået niveau 51 tegn han har mulighed for at gå gennem ritual reinkarnation og få den højeste form for (forbedret race): Vampire Golem, Berserk, Giant, Angel, Lich, Torre, Ghost, Efreet, Jinnah (afhængigt af figurens race) . Højere former give deres komplementære kompetencer og opdage verden af ​​den karakter avatarer med en ny, mere interessant side.

Så hvem besluttede at teste deres evner - kontrol i online spil og springet ind i verden af ​​avatarer!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags