Banana Wars

Alternative navne: Banana Wars

Banana Wars (Banana Wars online) - et sjovt online spil i stil med "voynushki".

Hvis du ønsker at blive diktator i en bananrepublik, Banana War online spil - for dig! Du kan føre en dristig skare af lejesoldater og bøller deltage i spændende kampe og spændende missioner og forskellige turneringer.

Dette online spil Banana Wars ikke kræver pre-installation, kan du afspille den på enhver computer, hvor du har adgang til internettet. Det tager ikke meget plads, så spillet Banana Wars kan du spille selv på langsomme maskiner. For at begynde at spille, skal du blot Register i vildt Banana Wars.

Deltag Banana Wars er som følger: på spillets hjemmeside, under registreringen skal du indtaste dit brugernavn (kælenavn) - det navn, som du vil blive kaldt i spillet, skal du vælge dit køn. Indtast derefter e-mail (e-mail-adresse, vil du modtage en bekræftelse af registrering), skal du vælge navnet på det land, hvor du bor, skal du indtaste adgangskoden to gange og klik på "Tilmeld dig". Nu kan du begynde at spille spillet online Banana Wars.

I begyndelsen af ​​spillet får du dine hænder på en trup af lejesoldater og bliver nødt til at gå gennem "School of Young Dictator" - det vil sige, udføre et par simple opgaver, der vil hjælpe dig i gang i spillet.

For at afgøre, hvem af spillerne køligere, bliver du nødt til at deltage i turneringer.

Det næste spil - du har brug for et godt supplement af den eksisterende trup og gå i kamp med en gruppe af andre spillere og få en sejr, penge og noget nyttigt. Penge kan bruges til at øge motor, erhvervelse af nye enheder (dvs. ansætte nye rekrutter til at købe nye køretøjer (jeeps, tanke)), supplere deres gadgets - det er de elementer, der forbedrer bekæmpe kapaciteter af enheden (der kan ikke være mere end tre procent jernbanevirksomheder). Derefter kan efter at teknik og hærdede krigere igen ind i kampen og spille på Banana Wars.

Der er en funktion - Banana Wars online spil giver ikke mulighed for spilleren til at påvirke forløbet af kampen, så du direkte din trup i kamp, ​​og at din deltagelse slutter, dine enheder i kamp med fjendtlige enheder. Så i dette spil for at vinde den, der er bedre forberedt, hurtigere og stejlere forbedret sine kampenheder, samt dem, der havde studeret fjendens hær.

Spillet holder styr på gevinster og tab, og et ry, kan du flytte til det næste niveau. At flytte til hvert nyt niveau, vil du igen blive bedt om at udføre en række spændende opgaver. Det kan tage flere forsøg på at udføre dem. Men hvert niveau øger dine muligheder og tættere på de vigtigste mål.

Med hvert nyt niveau øger bekæmpe kapaciteter af dit team, der er nye typer af enheder med forbedret ydeevne, øge deres antal.

Banana Wars online spil hvor kampe på forskellige niveauer adskiller sig i, hvor mange krigere vil deltage i denne kamp, ​​og hvor mange gange kan afmontere dit hold på slagmarken. For eksempel på det første niveau, det består af 5 enheder, og de kan lande på slagmarken kun én gang, og på niveauer over, kan snesevis af enheder, og du slippe dem ud flere gange. Af den måde, behøver de svage og stærke hold i spillet ikke skærer hinanden, dvs imod dit team vil altid stå ved din modstander kræfter.

Du kan spille spillet online Banana Wars og nyde en behagelig øje grafik, humoristisk spillestil, en masse interessante og spændende job turneringer.

Hvis du ønsker at have det sjovt fritid, så er dette spil noget for dig! Enkel, intuitiv kontrol spillet, mulighed for at spille på en hvilken som helst computer med internetadgang (kræver kun en engangs-registrerings Banana Wars, som kun tager et par minutter), giver dig mulighed for at spille, og kommunikere med andre spillere.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags