Banana konge

Alternative navne: Bananaking

Banana konge online - eksklusiv gratis online spil, der kræver kun en browser. Banana Kong online spil er en original verden befolket af plantageejerne, som er vokset populære over hele verden og meget velsmagende produkt - bananer. At slutte sig til dem og begynde denne fascinerende arbejde på deres eget felt, skal du blot registrere online Banana King.

Deltag i spillet Banana kongen kræver ikke nogen forpligtelser, skal du blot indtaste følgende data: figurens navn, password, e-mail-adresse, skærm navnet på en ven, der inviterede dig til spillet (selvfølgelig, hvis du ikke kommer, og sådan en ven tilgængelig). Så du er enig med reglerne i spillet og trykker på knappen Opret en ny konto. Efter disse trin, får du til den side af karakter status spillet. På denne side kan du læse oplysningerne på dit spil karakter.

Også her er linket i beskæftigelsen. Henvisning ansætte hjælp til at finde i den vidtstrakte internettet og nye plantageejerne hyre dem til at arbejde. Hvis din invitation registrerer en ny spiller, penge og bananer er lovligt for dig belønne. Må ikke ignorere denne mulighed. Faktisk kan for hver ny bruger får ikke kun en engangs-bonus, men være til gavn i fremtiden. Når en spiller når det tredje niveau, har du ret til $ 50 og 1 erfaring point. Spil spillet online Banana King er lettere, hvis dine venner du inviterer en masse.

Så hvor vil du begynde, og hvad du bør være opmærksom på? Deltag Banana kongen gået, og du fik i besiddelse af et felt og planter, som bør være nok til to. Spild ikke et øjeblik! Tilså dit område og forventer at høste. De billeder, du ser på plantagen, altid holde dig ajour om, hvad fase af modning bananer er, eller kan være, er feltet tomt og klar til såning. Udover bunden er en tæller, der viser, hvor meget tid der er tilbage, indtil det øjeblik, hvor det vil være muligt at høste. Indsamling moden frugt, kan du gå til markedet. Men du behøver ikke haste hovedkulds tilbage til at skynde sig at sælge deres varer. Husk på, at priserne svinger. Derfor er det bedre at følge disse vibrationer til at vælge den mest hensigtsmæssige tidspunkt for salg. Men alt præcis din fortjeneste er ikke altid den samme. Vytorg afhænger af mængden af ​​bananer, der sælges, og høsten er anderledes.

Provenuet fra salget af penge, såvel som dem, der er tildelt for inviterede spillere kan bruge på forskellige måder. Først plantage kræver investeringer. Konstant brug for at købe udplantningsplanter til næste såning. De kan købes på det samme marked. Behandling ét felt brug 36 frøplanter. Når de når 2. niveau, får du adgang til at købe et andet felt. Udvid din besiddelse, så det vil være mere tilbøjelige til at blive en rigtig banan konge. For det andet kan de penge hyre agenter og spioner. Med deres hjælp, det er let at sabotere. De kan sendes til det område af konkurrencen om udforskning eller endda bestille dem til at stjæle en anden banan og dollars. Men glem ikke, at du ikke er alene, og der er en risiko intelligent røveri af din plantage. Derfor, med hjælp fra de samme penge, tage sig af pålidelig beskyttelse af deres marker. For det tredje vil det være nyttigt at undersøge og forbedre ydeevnen af ​​den karakter pengene.

Deal for hvilke karakteristika nødt til at følge, før du begynder at spille Banana King. Fordi det påvirker succes i dit spil. Online spil Banana konge omfatter begreber som tid stigning, høst bananer, der sælger bananplantage beskyttelse, angrebet på plantagen og erfaring. Forbedring reaktionstid satser, vil du opnå en reduktion af ventetiden af ​​afgrøden. Vintage bananer - er mængden af ​​høstet frugt. Salg af bananer direkte påvirke markedspriserne. Beskyttelse af plantager - karakteristiske ansvarlige for kvaliteten af ​​de vagter, og deres udgifter til leje. Angrebet på plantagen spiller en rolle i udfaldet af missionen udtænkt angrebene og bestemme den nødvendige mængde for ansættelse af agenter. Oplevelse, som vil tilegne sig den bedrift play Banana King flytter til nye niveauer.

Banana konge online spil tilbyder dig en mere underholdning. Hvis du allerede har klaret det nødvendige arbejde, ikke sidde med hænderne i lommen. Hvorfor kede sig hvis du kan gå på skattejagt? Det er ikke bare interessant, men også nyttigt. Der er en chance for at finde værdifuld skat. Du kan komme på tværs kimplanter, bananer, penge og endda pirat skattekiste.

Gå ikke glip også evnen til at kommunikere gennem meddelelser med andre spillere. Så vil du være opmærksom på de forskellige nyheder og måske advaret planlagt sabotage.

Spillet har en liste over de bedste spillere. Hæv din bedømmelse, kan du bruge point. Dette kræver at overvåge mængden af ​​dine bananer. Hvis det lykkes dig at blive den første på listen, så du er en rigtig banan konge! Stræb efter at forlade konkurrencen bagefter, mener, at det er i din magt!

Spil spillet online Banana konge du kan med en betalt konto. Købet vil bidrage til at slippe af in-game reklamer, giver mulighed for at uploade en avatar for et tegn for at få kredit i dollars for hvert nyt niveau. Spillet kan så feltet 6 gange om dagen. Den betalte konto giver dig mulighed for at gøre det 8 gange. Jeg synes, vi skal tænke på rentabiliteten af ​​købet. Men sagen er, sparsommelige, og hver gøre lige som du ønsker. Vi kan rådgive, men bestemt ikke at tvinge noget at gøre!

Prøv at spille dette vanedannende spil, og selv at værdsætte sin berettigelse. Skuffelse ikke truer dig præcis! Vi kan kun ønske, at lykken smilede i alle dine bestræbelser!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags