Battles

Alternative navne: Battles

Online Game Battle - gratis browser spil, der er tilgængelig i mange af de sociale netværk. For eksempel kan du indtaste via Facebook eller VKontakte. Til dato den klassificering af spil Vkontakte spil tager 20. plads og besøge den hver dag i mere end 50 tusind afspillere. 3D skydespil online kampe med funky robotter hovedrollen. Du er nødt til at indsamle, håndtere og reparation, hvis det er nødvendigt, for at glæde sig over deres sejre. Dette projekt minder multiplayer længe vidst spil Quake3. Og hvis du skulle spille den sidste, vil du forstå hvad jeg mener. Muntre tegneserie grafik og special effects perfekt behagelig fremmer humør elevation og spændende pistol strammet temmelig hurtigt. Begynder at spille i Battle, vil du hurtigt indse, at de ikke er i stand til at bryde væk.

Selvfølgelig vil du nødt til at registrere i spillet kampe, hvor du lader dit navn, email-adresse, skal du oprette en adgangskode og indtast dit brugernavn. Ved at oprette en konto, skal du sætte kryds i boksen for at huske dig, og er enig med betingelserne i online kampe. Registrering kampe vil spille et interessant spil i din belejligt tidspunkt fra stort set enhver computer minimum parametre:

  • Operativsystem Windows
  • 2GHz
  • 2GB RAM
  • Ikke mindre end 13DK harddiskplads
  • En video card
  • Internetforbindelse
  • Den seneste version af Unity Web Player

Så ved at logge på din side, kan du nemt downloade spillet.

Kortspil er tema børneværelse og rum, hvorfra kom vores søde robotter. Du kan gå til forskellige steder, nemlig spille på kort med funky navne som "boksen", "City på bordet", "The Pit", "De to tårne", "Platform 17", "Platform ZERO» og andre.

Spille spillet online kampe, du kan i single player mode, eller i et team sammen med sin bedste ven. Prøv din hånd, for eksempel i "Capture candy", "King of the Mountain" eller "kommando til kommando." Under passagen du skriver erfaring (vymerivaetsya procent) og tjene hæfteklammer (in-game valuta). Med den nye opdatering klip nu opkræves selv for det faktum, at du anvender daglige besøg spændende spil. Derudover tilbyder spillet sådanne battles måder at tjene klip: invitere venner til spillet, øge niveauet af spillet, for at købe stemmer.

Robotter i spillet er sammensat af dele, hver med sin egen funktion. Så robotarmen designet til at angribe benene giver den hastighed, hoved øger graden af ​​tilnærmelse til den højre museknap, er rustning designet til at beskytte, og batteriet - det er det mest nødvendige for livsenergi. Du kan oprette en unik robot og løbende forbedre sine evner.

Som for våben, Batla spil foreslår at bruge disse typer af automatisk, pistol, raketkaster, plasma, elektromagnetisk, laser. Tilgængelige granater falder i granatsplinter, røg og stun. Glem ikke om sådan en bred vifte af rustning og nødvendig kit. I den nærmeste fremtid, at administrationen lover opdateringer som flammekastere og min.

Nå 4. niveau, kan du velkommen til at deltage i klanen (50 klip) eller oprette dine egne (250 clips). Den nuværende rating af klaner - et stort incitament til at forsøge at forene, og hvordan du med succes kan spille kampe. Stærke spillere vil være i de første linjer af ranglisten, og ganske fortjent stolt af sine resultater.

Alt i spillet 20 niveauer. Fuldføre dem alle fra start til slut og nyde den vidunderlige funktioner i spillet på den måde, kan du diskutere det med dine venner på forummet. Du er bare venter på en positiv oplevelse! Tilbage er kun at ønske dig at finde et fælles sprog med robotter! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags