Batman Arkham Knight

Alternative navne: Batman: Arkham Knight

spil Batman Arkham Knight ( Batman: Arkham Knight ): den sidste del af den menneskeskabte bat.

Den single- player spil Batman Arkham Knight ( actioneventyr ) fuldender den cyklus af legetøj om Man- bat fra Arkham. Spørgsmålet blev oprindeligt planlagt i midten af ​​oktober 2014 Men et hold af spil skabere med Rocksteady Studios Studios Iron Galaxy (PC) med udgiveren Warner Bros Underholdning Interactive lidt denne betydningsfulde begivenhed med 23. 06. I 2015 og derefter re-issue af 28. oktober gjorde, som ændret og revideret.

I kølvandet på en superhelt.

Ikke længe pause varede i Gotham efter dødsfaldet af Jokeren. Placer den vigtigste skurk kan ikke forblive ledig evigt, og det tager et fugleskræmsel, en café med en ny toksin, der får folk til at komme ind i et raseri. Situationen varmer op, og det er tid til at evakuere byen. Kun indgriben Batman kan stoppe kaos begyndte.

For at udforske alle hjørner af Gotham undercover, er du nødt til at hente Batman Arkham Knight. Med helte og antihelte udvikler en anden historie, fyldt med intriger og eventyr.

Dette er ikke hele listen over deltagere i historien, men selv han giver indsigt i den begivenhedsrige historie. Og for at hjælpe borgerne i den tidligere Batman tilbage hvile, har udviklerne udvidet rækken af ​​sine evner. For eksempel kan han vælge mellem en række dragter, og bliver usynlig for en tid, ødelægger ligesom dette til fem fjender.

Men vigtigst af alt, det er Batmobile, som er blevet endnu bedre. Batman kan kalde ham til enhver tid. Denne transport ikke trænger kugler og han væddere forhindringer: træer, hegn, barrikader, vragdele eller gå yuloy & ndash; zavertitsya på plads, mens hælde fjendtlige missiler. Dette er en reel fæstning, og effektive transportmidler, som er lettere at navigere rundt i byen, og selv løse gåder. Og når Batmobile ikke er nødvendigt, kan du lade det og gå til fods.

Kampsystemet i Batman Arkham Knight på PC & ndash; stolthed udviklerne. Batman løser nogle problemer alene, men for en seriøs mission han har brug for hjælpere, og det er kombineret med de allierede, og derefter sammen de sendte en dobbelt slag mod fjender. Tips og tricks, der trænede player karakterer Batman Arkham City, har forfatterne lånt i kampsport film, så de ser meget realistisk.

  • OS: 64 bit; Windows Vista SP 1/7 / 8 (8.^^8 Processor: Intel Core i5-750, 2. 67 GHz / AMD hårtørrer og X4 965, 3.
  •  

    Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags