Battle daggry

Alternative navne: Battle daggry

Spil BattleDawn - er et spil baseret på den offentlige orden og håndværk. Dit mål - i sidste ende at blive den mest magtfulde leder eller blive en del af den største og mest alliance. Du skal lære at bruge diplomati, militære ressourcer til at retfærdiggøre deres ønske om absolut magt i BattleDawn online . Du vil snart opdage, at storhed kun kan opnås gennem teamwork. Kan man spille spillet BattleDawn og blive den øverste hersker?

Før du spiller BattleDawn , at din computer opfylder systemkravene krav såsom: frekvens processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Video Card - 128 MB.

Deltag i spillet BattleDawn ikke tage meget af din tid og nemt:

1. På de vigtigste side, vælg punktet "Start spillet", derefter "ny spiller"

2. Vælg fred: Mars, Jorden eller Fantasy og BattleDawn registreringen er afsluttet.

Ved første øjekast dette spil ligner MMORTS . Dette spil er et tur-baseret strategi. Du kan gøre hvad du vil med dine enheder struktur, når du vil, men for at du har gjort fremskridt i BattleDawn online , er det nødvendigt at bevæge sig fremad. Dette system giver dig plads til at manøvrere, når du indstiller basen forsvar og modangreb.

Du kan BattleDawn spille og placere én vigtigste højborg, og derefter bygge en mindre forpost rundt til modernisering og transport. Gates kan også bruges til at skabe ting såsom ensilage og radar tårne. Hver af disse strukturer BattleDawn online giver sine egne unikke evner og strategiske fordele. Spillerne er i stand til at opgradere og bygge større og bedre struktur til at understøtte din vigtigste by. Disse strukturer BattleDawn online kan give dig de ting af guld, og føre dig til energiforbedringer. Er nødvendig for hver struktur til at opbygge en stærk hær.

Hvis du har en base i BattleDawn online , så er det godt at være stærkere og mere magtfuld fjende. Med hensyn til de enheder til rådighed for byggepladsen spil BattleDawn prale af, at der er i alt 27 enheder til rådighed til brug. I det spil, du er i stand til at skabe en soldat, en bil eller andet køretøj. Der er 27 mulige kombinationer af våben og evner i spillet BattleDawn .

Spil BattleDawn ikke giver mangfoldigheden af ​​tilgængelige styrker i spillet. Strategi mangler interessante enheder, som faktisk trives fra andre spil. Ja, du kan bygge missil siloer og bruge dem som et våben af ​​magt i BattleDawn online , men det ville være rart at se lidt mere variation i de mest almindelige enheder. Spillet er godt afbalanceret, at systemet giver spilleren lidt tid til at forberede sig til angrebet. Et andet vigtigt aspekt af spillet BattleDawn er en spion. Spy er meget vigtigt, når du fik de ressourcer og strukturer til at skabe noget. Spy er i stand til at trænge ind i fjendens base og bestemme, hvad beskyttelse, de måtte have på plads i spillet BattleDawn . Dette giver dig mulighed for at skabe en effektiv task force, der let kunne ødelægge fjenden, dvs k han vil ikke blive udarbejdet.

Generelt spillet BattleDawn - er et casual spil. Det mangler tilstrækkelige dele af udstyr og det faktiske tidsforbrug i spillet. Dette giver spilleren BattleDawn online moderat mængde af enhedsindstillinger (en liste over spil enheder), samt strukturelle opgraderinger til din by og de vigtigste forposter. Desværre, spillet BattleDawn vil ikke tilbyde dig meget i det visuelle aspekt af tingene. Dette spil er velegnet til spillere med fritid, og en skarp hjerne til at skabe strategier.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags