Battlefield: Bad Company 2

Alternative navne: Battlefield: Bad Company 2, Battlefield Bad Company, battlfild

Spil Battlefield : Bad selskab 2 - first person shooter, som er det niende spil i serien Battlefield . Det er ikke noget som p ryamoy efterfølger offentliggøres i 2008 " [ _20_] Battlefield: Bad Company ». Publisher af projektet - Electronic Arts . Og arbejdet med udvikling af børn EA Digital Illusions CE . Funktioner, der tiltrækker mange brugere af høj kvalitet grafik, motoren Frostbite, som giver en destruerbare omgivelser, et bredt udvalg af game modes, et interessant plot, dynamiske kampe og evnen til at anvende den taktik. Man behøver blot at download Battlefield : Bad selskab 2 som straks transporteret til territorium af fjendtlighederne. Du vil deltage i konflikten USA og Rusland. Disse begivenheder er opdigtede, men det bliver ikke mene spektakulære. Stativer et bedre indblik i, hvad der foregik. Rusland, på trods af nederlag lidt som endelig lykkedes at finde en anstændig modangreb. Østeuropa, den nordlige del af Kina og Japan vil snart finde sig selv prisgivet russiske væbnede styrker . Rusland fulgte beslaglæggelse af Cuba og det nordlige Mexico. Nu og sydamerikanske lande er begyndt at arbejde med denne store magt. Russiske videnskabsmænd er begyndt at udvikle stærke våben til at erobre USA forventer. Men fire desperate fyre fra amerikansk infanteri besluttede for enhver pris at forhindre beslaglæggelsen af ​​deres hjemland. Så det hele startede. Og til at deltage i denne konfrontation, har du til Bad selskab 2 download.

Når på din skærm komme til live video Battlefield : Bad selskab 2, skal du vil glemme, hvad kedsomhed. Du venter på et utroligt eventyr og de hotteste kamp. Du vil være i stand til at vælge den rigtige indstilling og handle.

Bør starte spille Battlefield : Bad selskab 2 , og du kan udforske de modige tegn. Så dette Sergent Preston Marlowe - snigskytte skydespil, der er hovedpersonen. Den rolle, som den øverstbefalende for den BRAVO-2 tilhører sergent Samuel ("Serge" Radford). Privat Terrance "Søde" Sweetwater betragtes som en fremragende ekspert i kommunikation og teknologi. Og der er også en ekspert på sprængstoffer, sapper - Privat George Gordon Haggard (Jr.). Denne galant selskab er i stand til mange ting! Under gameplay du gøre er at sørge.

Som for klasser, Bad selskab 2 spil tilbyder sådanne muligheder: Fremad, medic, ingeniør, spejder. Selvfølgelig, alle har deres egen særlige formål. Henholdsvis og våben Battlefield : Bad selskab 2 afhængig div. I multiplayer, er det delt mellem klasser og åbnes som pumpning. Til alles våben omfatter pistoler, haglgeværer, Thompson maskinpistol, automatisk indlæsning rifler (undtagen sniper) og automatisk riffel G3. I forhold til singleplayer-spillet er noget anderledes. I dette tilfælde adgang til alle typer af våben fra multiplayer, men ingen førstehjælp kit, en defibrillator, kasser med ammunition og befæster værktøjer. Adgang til nye våben derefter åbnes ved passerer selskaber. Dybest set blødning opstår på grund af det faktum, at du score point. Og optjene point for alle handlinger, der påvirker forløbet af kampen. Gradvist, du går fra et niveau til det næste. Og dermed den titel (der er 50). Hvert trin - nye muligheder! Så go for it! Held og lykke til dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags