Battlefield Heroes

Alternative navne: BFH

Battlefield Heroes online - virkelig usædvanligt legetøj online repræsentant for fjendtlighederne. Hvis du forventer fra sådan et spil fuld af alvor, realistisk grafik, tankevækkende historie baseret på virkelige historiske begivenheder og eksakte våben og uniformer sider - er du kommet til den forkerte adresse.

Deltag i spil Battlefield Heroes er det første og meget vigtige skridt i verden af ​​epokegørende kampe og aktive militære identiteter. Registrer Battlefield Heroes vil ikke tage dig lang tid, skal du vælge et kaldenavn for kun nogle fremtidige spil, giver en e-mail-adresse og adgangskode og accepterer betingelserne i licensaftalen.

Når Battlefield Heroes registrering stadig bagefter, kommer det næste vigtige skridt - for at vælge din karakter, jo mere at du straks kan vælge mellem tre mulige klasser, ikke tælle mulighed for at tilpasse udseendet på helten i sit eget smag og diskretion. Den første mulige tegn klasse - Shooter. Shooter bevæbnet med pistoler, maskingeværer og granater, kører hurtigt og er den mest basale form og afbalanceret karakter. En anden klasse - Heavy kampene er en forfærdelig kraft på slagmarken, skal betale for, at hastigheden af ​​bevægelsen, fordi sådanne tunge våben, vil ikke alle flytte til det sted, for ikke at nævne fuld brug. Endelig tilbyder spillet online Battlefield Heroes er en tredje type af tegn - Commandos. Hurtig og hemmelighedsfuld med en unik mulighed for kortvarigt at forsvinde og bevæbnet med en snigskytteriffel og en kniv, kan commando alene beskæftige sig med distance og masser af fjender. Men for den slags færdigheder, du nødt til at betale sundhed spinkelt - at fange øjet gunners eller skytter til ethvert commando er en fatal fejl.

Som allerede nævnt, online spil Battlefield Heroes har brede muligheder for at tilpasse udseendet af din karakter. Ønsker, kan du bære uniform og ligner en ægte soldat, og ønsker at - jakkesæt eller shorts med en farvet skjorte. Alt dette har absolut ingen effekt på gameplayet og giver ikke yderligere fordel til en person, men samtidig gør spillet tidsfordriv endnu mere munter og lyse.

Enhver, der ønsker at spille spillet online Battlefield Heroes vil modtage hele spillet særlige Ingame valuta - Valor Points. Hent det muligt for næsten enhver gaming præstation, uanset at dræbe fjenden, erobre flaget i den type spil eller den vellykkede afslutning af opgaven. Brug Valor Points, kan du købe nye våben eller specielle patches, genoprette sundhed.

Som du kan se, at spille spillet online Battlefield Heroes utroligt sjovt og udfordrende, især hvis du gør det i selskab med venner. Farverige billeder af figurer, levende grafik, spillet er ikke den oprindelige skarphed af alvorlige kampe og total sjov betaler sig og spille Battlefield Heroes dag ønsker tusindvis af spillere verden over. Prøv det og du spiller en kamp eller to i denne enkle og vanedannende online spil, især for at spille Battlefield Heroes behøver kun en internetforbindelse og en browser.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags