Battle for Graxia

Alternative navne: Battle for Graxia

Battle for Graxia online - gratis multiplayer spil i stil med aktion RTS med en social drejning. Gameplayet minder alle kendte projekt DotA. Projektudviklere Petroglyph Games har sørget for der var godt udviklet PvE og PvP-system. Spillere forventer spændende kampe med hinanden og gambling konkurrence med computer intelligens. Vælge et tegn til dig selv, vil du blive engageret i udviklingen og den tid vil komme, hvor ingen fjende er bange for dig. Øget niveau efter niveau, bliver du stærkere og gradvist åbne udsigterne for spillet. Tjene penge til at købe udstyr, der sælges i de lokale butikker, kan du selv købe ting, der kan dramatisk ændre forløbet af begivenheder i nogle kritiske situationer. For eksempel sæt recovery tårne ​​er dyrt, men hvilken effekt! Optjent i kampe alvorlige øjeblikke kan være brugt på en anden måde - at investere i køb af en udødelig helt. Destroy mere end monstre stødt på den måde, og opdage muligheder! Tro på din styrke og succes er ikke langt væk!

Hvis du beslutter dig for at blive en part af eventyrlige aktiviteter, bliver du nødt Battle for Graxia registrering. Til dette formål en særlig blanket udfyldes. Også på den officielle hjemmeside kan du lave et abonnement på nyhedsbrevet, skal du indtaste din e-mail-adresse. Ved at oprette en konto, skal du være forberedt på, at reglerne i projektet skal blive enige. Før du begynder at spille Battle for Graxia, ville det være hensigtsmæssigt at kontrollere konfigurationen af ​​din computer. Efter alle gameplay kræve bestemte systemkrav: Operativsystem Windows XP / Windows Vista / Windows 7, Intel Pentium 4 (2 GHz), grafikkort med 256 MB video hukommelse og understøtter shaders 2. 0, kompatibelt med DirectX 9. 0C lydkort, 1,5 GB ledig plads på harddisken og 1 GB RAM. Tilstedeværelsen af ​​disse parametre giver gameplay uden glitches.

Så spille Battle for Graxia - betyder konstant at engagere sig i blodige kampe. Du kan starte det i stiv arm. Eller, hvis du ønsker det, gå træning. Når du har valgt til dig selv en karakter, vil begivenheder, som ikke holde dig vente. Af den måde, nu kan du vælge mellem mere end ti forskellige tegn. Mens udviklere fortsætte med at arbejde på dette område, og snart at være til rådighed for nye helte. Stepping på den magiske placering, skal du besejre mange monstre og er ikke bange for at udfordre andre spillere. Victory bringe belønninger i form af mønter. Derudover vil du blive faktureret oplevelse. Af den måde, er at sige om et bestemt Battle for Graxia online. Her for at dræbe neutrale creeps, får du en meget mere erfaring end en sejr over fjendens base. Destruktion kryber, tårne ​​og helte modstander fører til højere niveauer. Dette anses for den første type af blødninger - i kamp. Den anden type afhænger af gevinster og tab særlige karakter i løbet af spillet.

Spil Battle for Graxia forholdsvis enkelt at forstå. Ingen unødvendige dikkedarer, og grænsefladen er intuitiv. Du kan nemt komme ind i ledelse og blive en helt til at lave en feat efter den anden. Det er en verden, hvor alt er på plads, og du har intet at frygte, at overrasket på den rummelige steder. Den iboende design af spillet minimalisme er ikke brugt, fordi fantasien af ​​udviklere ikke arbejde - ikke på alle! Alt dette sker for din komfort og nemme måder. Faktisk at gøre, hvad du vil have mest? Det er rigtigt, slap af!

Der er en ting mere, der vil glæde brugere. Det sociale element i spillet er så udviklet, at kommunikere med hinanden i denne virtuelle verden - er en sædvanlige ting. Du kan gennemse profiler af andre spillere vise deres egne helte for at finde deres rigtige venner, oprette et helt rum for socialt samvær. Og alt dette sker i en behagelig atmosfære af lethed! Nyd denne og skabt dette spil. Behagelig oplevelse og godt humør!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags