BattleKnight

Alternative navne: BattleKnight

BattleKnight online - er en browser rollespil (MMORPG), med en historisk fortælling, som fortæller historien om riddere og slotte, ædle paladin og hensynsløse røvere ...

Online spil BattleKnight kræver ingen klient installation og spil til rådighed i næsten alle browsere. Alt hvad du behøver for at starte spillet, denne registrering BattleKnight: på hovedsiden i tilmeldingsformularen, skal du vælge (hvis du er nybegynder) "Jeg er ny her" og indtaste et navn i feltet, e-mail, password. Dernæst skal du vælge en server og acceptere opfyldelse af reglerne for spillet. Efter at klikke på "Play", og på dette spil Register BattleKnight færdig.

At gå ind i spillet, Ugle (NPC) foreslå at gennemgå et kursus i et par quests for gennemførelsen af, som vil blive givet nogle belønninger i form af spillets valuta, og visse ting. BattleKnight spil online har den in-game valuta - sølv og rubiner.

På det primære niveau i spillet, din karakter får titlen - Trainee.

Åbning af menuen fanebladet "Tegn", vælg en avatar af hans karakter. Her kan du se, hvilke funktioner:

Effekt - stærkere end helten, jo mere skade, det kan påføre

Dygtighed / Byg - jo højere tal af helten, jo flere hans livspoint og hurtigere at inddrivelse

Luck - niveau af lykke helten, påvirke evnen til at få en kritisk strejke, samt antallet af stjålne sølv

Art Attack - jo højere våben dygtighed af helten, jo mere han vil have en chance for at ramme fjenden,

Art of Defense - jo bedre karakter skal forvaltes med sit skjold, jo mindre skade, det vil modtage.

Ud over disse egenskaber, er der stadig

  • Life points
  • Karma
  • Damage
  • Armour
  • Hit chance og beskyttelse

Spil spillet online kan BattleKnight tage et job som robotter, såsom sikkerhed porte, feltarbejde, forræderi. Her er det kun planlagt actionhelt, direkte involveret i dem vil ikke blive accepteret. Execution tid fra 1 til 8 timer. Betaling - Sølv og bevidsthed om karma.

Afhængig af helten vil være i stand til at vælge våben og rustninger, potions og runer, der kan købes med optjent sølvmønter fra de handlende, smede og Alchemist på markedet. En dostignuv10 niveau, kan du købe en hest.

Spil spillet online BattleKnight kan ved at angribe røvere, hjælper gode mennesker, eller vice versa, til side med røverne. Afhængigt af dette valg, bliver positiv eller negativ karma helten

Kraft lys (positiv) karma : Beskyttelse forfædre Light Power Regeneration, Angel Wings, skjold Mystic, Mystic citadel.

Mørke kræfter (negative) karma : Mørke Kraft, forbandelse, Shadow of Darkness, sparke syre Creek død rustning med pigge.

Hver spiller i dette spil, der får din ejendom, der kan forbedres, afhængigt af de materielle muligheder. For rigtige penge kan du købe en premium konto, hvilket giver en masse fordele og muligheder i spillet.

For at få erfaring, nye færdigheder og spille penge (sølv og rubiner), vil helten nødt til at udføre forskellige opgaver, og deltage i kampe med andre spillere.

BattleKnight online spil Turneringen er en arena, hvor du kan vælge en favorit type kamp:

  • Kongens Tournament
  • Duel
  • Kaldesignal
  • Tournament
  • Joust

Spil imeet12 missioner, og hver mission har flere steder. Der er en gruppe missioner, som du kan tage i Tavern.

Afspil BattleKnight kan købes i butikken selv eller satellit Skakun

Satellite - Dog, Squire, Kitty;

Mounts - The Black Horse, White Unicorn, Black Unicorn, Black War Bjørn.

I BattleKnight kan spille forenet i bekendtgørelsen, at yde støtte til spil blandt spillere. En Korrespondance mellem spillerne, er der en funktion "Meddelelser".

Dette spil betragtes som en af ​​de bedste i sin genre, er der mange interessante funktioner, og det kan stadig være en lang historie, så det er bedre at spille. BattleKnight registrering vil åbne døren for dig på denne historiske verden!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags