Battle of the Immortals

Alternative navne: Battle of the Immortals

Battle of the Immortals Online - en gratis multiplayer online rollespil fra selskabet Perfect World Beijing. Det skal sige, at dette tudiya længe har etableret sig som en fremragende team af udviklere og dizeynerov producerer anstændig gaming industrien, og spillet Battle of the Immortals er ingen undtagelse. Battle of the Immortals online spil, er den ældre bror til den berømte Perfect World.

Deltag i spillet Battle of the Immortals vil ikke tage meget af din tid. Alt du skal gøre - udfylde et par felter med kontonavn, password, lokale indstillinger og bekræfte registreringen via e-mail, som du vil modtage en bekræftelse brev og et link til at downloade klienten. Således registrering Battle Of The Immortals er afsluttet. Battle Of Immortals online spil, overraskende os med sin skønhed ved første øjekast.

Kom karakter starter spillet med karakter skabelse vindue, og fra dette punkt er det klart, at designerne arbejdet hårdt pen for at gøre billedet spillet Battle of the Immortals online live, rig og behagelig for øjet. Og det skal bemærkes, at de har det virkelig godt. I alt på dette tidspunkt i spillet er der fem klasser - Berserk, Chosen Slayer, Mage og Heretic. Interessant spil swing alle overveje tilgængeligheden fødselsdato af helten, afhængigt af hvor det vil blive tilføjet til at bestemme tegn i dyrekredsen, en eller anden måde påvirker spillekarakteristika af den karakter. Spil spillet Battle Of Immortals er også interessant, fordi den fører os trin for trin gennem historien og ikke bliver tabt i det store vidder af spillets verden.

Oplev en verden af ​​udødelige begynder, hvilket er logisk, i himlen. Det er, hvor vi får vores første instrukser, den udødelige status og gå tilbage til jorden. Allerede på jorden, vi befinder os i lejren nyankomne, der får deres første job, der skal gøres for at forbedre og få lidt penge, og de ting, du får brug for i spillet. Desværre er jobbet ikke skinne med originalitet, alle de samme "go-hente" ja "dræbe monstre n", men en grafisk komponent, implementeret på toppen, fremragende udseende af helten, rustninger og våben, og en vidunderlig tegnefærdigheder af helten gør du glemmer at quests er temmelig ensformigt. Spil spillet online Battle of the Immortals har ikke alene.

Spil behageligt med deres system kæledyr. Her kan hver karakter lave et kæledyr, erhverve, at finde den enorme spilverden eller blot nogle tæmmet monster. Men dens formål er ikke kun at behage øjet af sin herre, her pitotsy fungere som ægte gaming assistenter, klar på ethvert tidspunkt at få fat i pistolen og kæmpe side om side med dig, samt at udvikle og få erfaring. Hvis du beslutter dig for at spille Battle of the Immortals, så vil du elske sin engineering komponent.

Ja, det er værd at bemærke kvalitativt udviklede produktionssystem og forbedre tingene, for at gøre objektet kan have en vis håndværker, der har det rette niveau af dygtighed og alle de nødvendige ressourcer, men forbedringer bekæmpe elementer i spillet - nemerjanno. Fra det banale skarphed, for at købe specielle ruller eller sten, der kan øge angreb magt af dit sværd eller beskyttelsesniveauet af din rustning.

Spillet vil appellere til alle fans af MMORPG og giver mange timers behagelig tidsfordriv! I Battle of the Immortals Alle kan spille, downloade spillet klient, kan du registrere og bevise, at du er værdig til det bliver overlevende fra Battle of the Immortals!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags