Kampe for Glory 2

Alternative navne: Battle for herlighed 2

Hvis du tiltrækker og fascinerer verdenskrigen, hvis i dit virkelige liv, du aldrig kom til at deltage i store slag (og ønsker), vil online spil kampe for Glory 2 åbne, før du en verdenskrig med sine fordele og ulemper.

At spille spillet kampe for Glory 2 online vil du brug for en computer, der opfylder følgende systemkrav: Pentium 4 2. 0 GHz RAM 512 MB grafikkort: NVidia GeForceFX 5700 eller ATi Radeon 9600, omkring 9 GB plads på harddisken, og en internetforbindelse. Enig krav er små.

Register Battles for Glory 2 er meget enkel. Gå til menuen Quick Start, downloade og installere klienten og Patch (særlige programmer, der vil hjælpe dig med at undgå alle former for fejl). Derefter opretter din konto - tænk ud et spil, og indtast det i den rigtige boksen nedenfor, indtast password og e-mail-adresse. For at registrere i spillet kampe for Glory 2 var færdig, gå til din indbakke og følg linket. Kampe for Glory 2 online tilmelding var en succes, og du kan nu starte spillet. Kør klienten, skal du indtaste navnet på kontoen (eller brugernavn) og din adgangskode, skal du oprette en ny karakter og begynde at nyde spillet.

Spil kampe for Glory 2 Online tager dig ind i en verden af ​​tre-dimensionelle slagmark, hvor dit mål er grundlæggende - det er beslaglæggelse af det område i en langvarig konfrontation mellem parterne, da den meget store masse af ressourcer i spillet kun kommer fra de besatte områder. Advantage kampe for Glory 2 online er den sociale del af spillet. Hvad betyder det? I spillet kan du blive medlem af en af ​​fem løb, som har unikke egenskaber og erhverv. Race er langt fra hinanden og er konstant i krig, så forholdet inden for en meget stærk race.

Det er sjovt at spille spillet online Battles for Glory 2, kan du øge placeringen af ​​deres race ved at øge antallet af repræsentanter og udvidelsen af ​​de besatte områder. Prøv deres lederevner - som succes for din race, afhænger succesen af ​​dens ledere, som du bliver. Men hvad er leder uden assistenter - du kan udpege tre assistenter (Archons), som vil udføre dine ordrer.

Battles for Glory 2 online spil er de vigtigste objekter i byen, som tegnede sig for tre-kontrollerede mobil Outpost at opkræve skatter fra de områder,. I løbet af spillet vil du belejre byen, men husk at ødelægge den vigtigste by flag skal du også fjerne sekundære flag, der er placeret i byen. Tag byen er ikke så nemt - men din dygtige taktisk tænkning vil hjælpe dig.

Hvordan man med held og let spille kampe for Glory 2, hvordan man kan vinde - svaret er enkelt: indsamle så mange artefakter, så snart de indeholder betydelige mængder af gamle kræfter, der vil hjælpe med at øge din hastighed race, fysisk og magisk kraft og beskyttelse, præcision og smidighed, og meget mere. Det er vigtigt at huske, jo mere du har artefakter, jo mere magtfuld deres effekt. Artifacts ikke tabe.

Du kan oprette en guild og fange fæstning, opdage yderligere evner og færdigheder. Med sit arsenal Fortress, kan du oprette en række alliancer med andre ejere fæstninger.

Battles for Glory 2 er let at spille og spændende. Fuldskala slag og belejringer, vil forskellige racer med multifunktionelle tegn giver dig en usædvanlig levende følelser og fornemmelser.

Spil Battle for herlighed 2 tager en masse sjov!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags