Space Battles

Alternative navne: Battlespace

Battle Space online - er en gratis militær strategi browser baseret online spil, der vil få dig ind i fremmede verdener og den endeløse vidder af galakser.
... En række mislykkede eksperimenter bragt vores planet til et katastrofalt tab af menneskeliv og 2240 var året, hvor menneskeheden var på randen af ​​udryddelse. Tid til at redde situationen var meget lidt, og alle en eller anden måde beboelige planeter gik skibe med bosættere ...

Registrer Space Battles i spillet er enkel og indebærer at udfylde disse felter:
• Log ind
• Password
• E-mail

Næste vil være i stand til at vælge et planetsystem og faktisk selve planeten, der vil være for dit folk bopæl. I øjeblikket tilgængelige i spillet to universer, det er beta og gamma, er glade for at tage dig i sine arme.

Spille spillet online rumkampe så spændende, der skifter til et andet stykke legetøj ikke ønsker.
Du er nødt til at bygge solkraftværker, metal minen, krystal og deuterium, som ville være nødvendige for at flyve i rumskibe og plads til planter. Konstruktion af en lab, vil du lære nye rumteknologi, som giver dig mulighed for at fortsætte med at skabe kraftfulde motorer til rumskibe og udvikle infrastrukturen for jeres planet. Derudover vil du nødt til at opbygge forskellige butikker og fabrikker til produktion af robotter. Med alt dette, kan du bygge et værft, hvor det vil være muligt at bygge rumskibe og forskellige beskyttende strukturer.

Online spil Space Battles vil give mulighed for ikke blot at udvikle deres infrastruktur, men også at engagere sig i spionage, og angreb på sine naboer og vedligeholde rumkampe.

Play Space Battles mentorer vil hjælpe dig, hvis du har behov for en sådan bistand. Hvad er betydningen af ​​en sådan bistand, faktum er, at i løbet af spillet på de nye spillere kan opleve en bred vifte af spørgsmål, der kan indstilles ved at gå til spillet chat. Hvis nogen indvilliger i at fungere som din mentor og hjælp på et tidligt tidspunkt at behandle alle nye spørgsmål på din side, vil din belønning mentor for en sådan bistand spille bonusser. Derfor begge sider med et sådant samarbejde tager hver sin egen.

Space Battles online spil, undtagen mentorer, der tilbyder mere hjælp såkaldte "officerer". Ikke at forveksle med mentorer! Officerer vil hjælpe dig med hurtigt at nå det niveau af udvikling ved at forbedre nogle karakteristika (for eksempel at øge motorens effekt af skibet eller for at øge produktiviteten i miner). For en sådan bistand skal betale kuidami (dette in-game valuta).
Kuidy kan købes for rigtige penge (WebMoney, SMS, direkte betaling), eller ved at tiltrække nye spillere. For kuidy kan købe nogle ting og vildt fordele.

I kuidov i online spil Battle Space har en anden valuta - kreditter. Du kan optjene point ved at deltage i ekspeditioner deltager i samhandelen eller færdiggøre quests. Denne valuta hovedsageligt bruges til beregning af mellem spillere.

Spille spillet online rumkampe, opbygge dit imperium, du helt alene, og du kan oprette din alliance og lede den. Hvis du ønsker, kan du deltage i en eksisterende alliance, men har brug for at vide, hvad alliancer er ikke statiske, de er konstant i krig med nogen og skabe fred, angribe og forsvare.

Jeg ønsker at sige et par ord om, hvordan kampene er i dette spil: selve kampen, som sådan, nej, han er i form af en rapport om gaming operationer (dvs. hvem gjorde hvad).

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags