Battle Space

Alternative navne: Battle Space

Battle Space online - er et multiplayer online spil på plads tema. Når næsten hele menneskeheden døde og efterlod kun den stærkeste, hvis liv går på rumfartøjer, det primære mål for hver person er - for at beskytte sit liv og slippe af modstandere. Du vil blive en af ​​de kaptajner af skibet, og hele ansvaret for dit folk vil falde på dine skuldre.

Battle Space registrering er ganske enkel og adskiller sig ikke fra andre online spil, for det skal du bruge:

1. S IT officielle spilsite, fordi det kun her kan du downloade spillet gratis,

2. For at indtaste adressen på din egen e-mail-adresse

3. Opfundet indtaste din adgangskode,

4.. Igen for at indtaste adgangskoden igen,

5.. Kryds på aftalerne med spillets regler,

6. Kryds på dit privatliv.

Så kan du trygt starte spillet.

Begyndte at spille Battle Space, bør du vide, at den primære myndighed Order - en organisation, hvis hovedformål, bevarelse af menneskeheden.

Første du bliver nødt til at vælge en planet og begynde at se på hendes ressourcer, så disse ressourcer oversætte ind i bygninger for kampkraft. Kolonisere nye planeter, kan du styre det og oprette din egen imperium, men glem ikke, at du har en masse fjender, der vil forsøge at få fat i det.

Spil Battle Space har sin egen valuta - Kuidy, de kan betale for rekruttering af soldater, eller alliancer.

Battle Space kan du spille nogen af ​​de foreslåede figurer, samt vil du arbejde følgende tegn:

· Geolog,

· Admiral;

· Destroyer,

· Generalsekretær;

· Reparatøren.

Geolog - den bedste videnskabsmand, der kender astronomi og astrofysik, kan lære ethvert kemisk element, samt finde den rigtige ressource, som godt kender i kemi.

Admiral - en veteran fra mange slag og kriger, kan kejseren fuldt overdrage forvaltningen af ​​flåde admiral fra hver af den situation, han finder ud af, at han er smart i kamp.

Destroyer - den farligste kriger, kan han ødelægge planeten for deres egne fornøjelser.

Generelt - den mest respekterede mand i imperiet, han elsker disciplin og når det vises vokser magt i et skib.

Reparatøren - denne kriger er nødvendig for at forsvare dit imperium, vil det beskytte dig under alle omstændigheder, og aldrig svigte.

Spil Battle Space har sin egen chat og radio, der er væsentlig forskellig fra andre online spil. Her vil du ikke kun finde svar på dine spørgsmål, men også til at kommunikere med andre spillere, og vigtigst lytte til nogen af ​​dit yndlingsnummer. Bare sammen med dine venner, kan du oprette en koalition, der i høj grad vil hjælpe dig med at kæmpe mod dine modstandere og berige dit imperium ressourcer. Husk, at hvert skib kan kun skyde på bestemte typer af fjendtlige skibe, så være særlig opmærksom på at forsvare dine konstruktioner.

Afspil Battle Space online og blive en reel frelser for menneskeheden.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags