Battlestar Galactica Online

Alternative navne: Batlstar Galactica Online

I denne galakse, er der to racer at vælge afspiller - Mennesker og cyloner (robotter). Opgradering rumskibe, kan spilleren skabe en stærk hær til at fange og ødelægge fjenden. Med hver afsluttet mission åbne uudforskede mysterier af universet, og holdet bliver stærkere og få nye færdigheder og muligheder angreb.

Et stort plus er den 3D-grafik, hvilket gør slaget spektakulære og farverige.

Et andet barn, lavet i den genre af browser-baseret spil om emnet science fiction ikke blot plettet sit image, men også overgået de forventninger, mange fantastiske spil i denne genre. Vi er stolte præsentere dig et fantastisk spil for alle, der er ikke fremmed Fiction: Battlestar Galactica Online.

Jeg tror, ​​at mange mennesker ved, at det berømte firma-udvikler Bigpoint anses for at være en reel maestro i online computerspil, og endnu mere - browser-baserede online rollespil legetøj. Hendes næste barn, lavet i browseren spil genre om emnet science fiction ikke blot plettet sit image, men også overgået de forventninger, mange fantastiske spil i denne genre. Vi er stolte præsentere dig et fantastisk spil for alle, der er ikke fremmed Fiction: Battlestar Galactica Online.

Umiddelbart behageligt glad, at selvom online spil Battlestar Galactica Online og browser baseret, men grafikken er ikke ringere end sin klient ældre brødre. Fangsten er, at under oprettelsen af ​​spillet blev brugt af den virkelige tredimensionale grafikmotor, så hver spiller kan få en sand fornøjelse fra gameplay, ikke zamorachivayas systemkrav. Af den måde, hvis Battlestar Galactica Online kan du spille selv på de svageste computer, fordi ingen minimum systemkrav til spillet der. Behøver kun at have en aktiv internetforbindelse og en browser.

Deltag i spillet Battlestar Galactica Online vil ikke tage dig meget lang tid og vil blive forstået af alle. Alt du skal gøre - indtaste navnet på dit spil karakter, en adgangskode for at få adgang til spillet og den e-mail-adresse, som du vil blive underrettet, at Battlestar Galactica Online registrering er afsluttet.

Generelt er det værd at bemærke, at serien selv om den skæbne, Battlestar Galactica - det er en kult, mad sin specielle atmosfære, som vil kaste ind i spillet Battlestar Galactica Online spil online. Og i processen med at skabe spillet, udviklerne bruger nok tid på bare at skabe denne stemning selv, da mange fans af genren siger, at Battlestar Galactica Online spil online - det er som om den virkelige serie, animerede direkte på din computer. Og det er værd at bemærke, at ikke én rumkampe, voldelige konfrontationer og forræderiske intriger rige i denne serie, men også dens filosofiske komponent, subtilt vævet ind i historien. Vi har en unik mulighed for at se på, hvad vi kan være i fremtiden, og hvorfor det skete på den måde, og ikke andet.

Faktisk de vigtigste modstandere af den menneskelige race Battlestar Galactica Online - Cylons, androider, med store psykiske og fysiske formåen. Kun få mennesker kender, men når de var assistenter selv hos mennesker, men gjorde oprør og optændt en krig mod deres skabere. Og nu, efter næsten et halvt århundrede, siden den første krig Silonskoy robotter besluttet at lave en feje, sende sine militære styrker i hver af de tolv kolonier, men Battlestar Galactica formåede at flygte fra ringen af ​​belejringen og at udstikke en kurs for allerede glemt alt og tvivlsomt om eksistensen af ​​moderselskabet planet med et mærkeligt navn "Earth". Her er sådan en komplikation møder os spillet.

Begynder at spille, kan du vælge som deres race eller race af mennesker eller Cylon race. Det hele afhænger af dig. Efter dette, får du en valgboks er udseendet af din karakter. Jeg må sige, at denne del af gameplayet har udviklerne ikke betalt en masse tid, men ikke gå i panik, fordi i de fleste dele af spillet styrer du en skib og din mentee vil være inde. Selvom du er nødt til at spille regelmæssigt, og Battlestar Galactica Online er online for din helt.

Quests og missioner gennemføres først og fremmest ros behager ikke kun studere og linearitet, men også interaktivitet forskellige quests, mætning af dynamiske scener og meget behagelige belønninger for deres udførelse. Spil online spil Battlestar Galactica Online bliver uanvendelige pænere.

Så opsummerer alt det ovenstående, er det værd at bemærke, at hvis du virkelig tørster eventyr og ønsker at være i rummet blandt de utallige stjerner og planeter - sikkert begynde at spille Battlestar Galactica Online og bevise for enhver, at du er den mest dette rum helt, der kan redde hele universet!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags