Berserker

Alternative navne: Berserker, Berserker

Spil Berserker - dette er et spil for fans af vikingerne med rolle-mode! Med ekstra store kort og masser af måder at dyrke spillet Berserker forbløffe dig med sin smukke og meget komplekse implementering. Character udvikling udføres ved hjælp af en bred vifte af muligheder, og du kan nemt finde en metode, der virker bedst for dig.

I spil Berserker kan du bruge brute force, agility at undvige slagene, udholdenhed at få det bedre, eller intelligens, for at bruge den gamle rune magt, du vil bygge et tegn, som du virkelig gerne! Udforsk den enorme mængde af Midgård gennem de grønne sletter, tætte skove og bjerge, fuld af farer i Berserker online . I hver landsby, får du nye våben, rustninger og færdigheder! Vikingerne har altid været forbundet med kampen, det samme du vil observere i spillet Berserker.

Ja, denne browser spil, du vil opdage den spændende verden af ​​nordisk mytologi. Berserker spil vil introducere dig til vikingerne, en af ​​de mest magtfulde krigere.

Før du spiller Berserker , at din computer opfylder systemkravene såsom: frekvens processor - 2GHz, 1GB RAM, Video Card - 128 MB. Deltag i spillet Berserker vil ikke tage en masse tid og let:

1.                   På hovedsiden skal du vælge punktet "registrering",;

2.                   Enter

3.                   Angiv en gyldig e-mail;

4..                   Indtast en sikker adgangskode,

5..                   Vælg "Registrering", og Berserker registreringen er overstået.

Ved ankomsten til serveren, vil du nødt til at tage en økse og gå til at opfylde de monstre og andre spillere, det vil ske gradvist, og i første omgang starter vi med de forskellige kategorier af spil, for eksempel, et værtshus, en indbetaling, en købmand i arenaen. Ikke altid let at forstå, hvordan vikingerne finde vej ind Berserker online . Heldigvis chat-system i "real time" giver dig mulighed for at stille spørgsmål til andre spillere.

Skills karakter Berserker online bliver nødt til at udvikle en strategi browser-baserede spil, der giver dig mulighed for at vælge en af ​​fire lige vigtige færdigheder: styrke, smidighed og forbedre egenskaberne af vikingerne for eksempel en stigning i maskineffekt giver dig mulighed for at gøre mere skade.

Så vil du nødt til at udstyre våben og ting til din karakter. Hvad er imponerende om denne browser er det faktum, at spillet Berserker har flere muligheder for udstyr værdig en sand MMORPG, ligesom Diablo eller WOW. Vi kan virkelig give vores viking hjelm, halskæde, ringe af alle slags, eller skjold. Vi bør ikke glemme de klassiske våben, rustninger, støvler, etc. etc. i Berserker online .

En anden fordel for det tegn færdigheder er. De vil give dig mulighed for at låse våben eller kæmpe med en særlig specialitet i spillet Berserker . Ikke desto mindre er et meget vigtigt aspekt er udviklingen af ​​en strategisk karakter. Der er 4 sektioner Berserker online : "våben", hvor du kan opgradere våben og bonusser, samt skjolde, "beskyttelse" giver dig mulighed for at bære den bedste rustning, den bedste Støvler, "taktik" kan låse op Arena, bringe mere guld eller nedsættelse af arbejdstiden missioner "Ornament" giver dig mulighed for at bære ringe og halskæder bonus.

Du vil Berserker leg og indse, at Viking landsby, hver bygning har sin egen betydning. Restaurant - quests, håndværk - til at arbejde, arena PvP - til kampene, osv.

Berserker spil er browser spil med action og spændende eventyr, samt arbejde i et fjendtligt miljø. Berserker online vil give dig mulighed for at nyde fremragende grafik, så vellykket, at uden den ville der ikke være den atmosfære af vikingerne i hver af os, at udviklerne ønskede at fortælle os !

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags