Berserk Online

Alternative navne: Berserk

Berserk Online Game - Russisk stationær computer version af kortspil. Trinvis TCG Berserk online kræver spillere til strategisk tænkning og fingerfærdighed. Dygtigt spores fantasy kort vil forbløffe din fantasi og fascinerende proces helt fat i din opmærksomhed fra de allerførste minutter.

Berserk Online play er mulig, selv med lav effekt computer. Benefit spil beskatte på systemkrav:
- System Windows 2000/XP/Vista,
- 256 MB RAM,
- Processor: Celeron 400, Intel Pentium 400, AMD Sempron,
- Internetforbindelse (lavt forbrug båndbredde).

Spil spillet online Bersærk du kan, downloade spillet klient og passerede registreringsprocessen. Deltag i spillet Berserk Online er som følger:
1) Indtast e-mail;
2) for at opfinde en adgangskode
3) introduceret kaldenavn;
4) Angiv gulvet
5) Sæt et kryds, at du accepterer licensaftalen.

Efter Berserk onlan registrering passerede, startende rookie får et kortspil med 30 kort. Berserk Online spil er opdelt i faser (selve spillet). Deltagerne skiftes til at spille. Maps har egenskaber såsom kørsel, flyvende, handling, angreb, livet.

Movement - det er en forskydning kort på cellerne i hvilken den konventionelle slagmarken. Retningen af ​​bevægelsen kan være op, ned eller til højre og venstre. Diagonal bevægelse umulig. Du kan heller ikke ændre kortene i steder.
Flying - har kort, som efter åbningen flytte i den sekundære zone. De er ubevægelige, men kan angribe på nogen.
Aktion - bruge dette kort under din tur. Nu kortet er allerede lukket, og vil ikke være tilgængelig i løbet af dette kursus.
Attack påfører sår væsentlige fjende, hvis sidstnævnte ikke har de respektive beskyttelse.
Hvert kort har et vist antal menneskeliv. Efter deres anvendelse nødt til at komme ud af slagmarken til kirkegården.

Battle modstandere vil vare så længe ikke alle væsener omkomme en af ​​spillerne. Når du angriber, kan du tage et hit, at udpege advokat eller bruge den samme pludselige handling.

Berserk Online spil kræver arrangere kortene på slagmarken i tre rækker. 1. række - er krigere, der er beregnet til ikke at gå glip af fjenden i den bageste, er 2. række danner svage bueskytter og skabninger, der kan ramme hele spektret, og i 3. række placeret varierede bueskytter og troldmænd. Battlefield, hvor hovedsagen i spillet, er en af ​​de gaming zoner. Men der er områder, såsom et dæk, ekstra siddepladser og de allerede nævnte kirkegård. I bunken er de kort, som du ikke har taget til at danne en udstationering af en bestemt kamp. Af den måde, står for en omdrejning 15 kort, mens resten forblive på ubestemt tid. I det sekundære område er terræn og flyvende skabninger. Nå, kirkegården - et krisecenter døde kort.

Berserk Online registrering udstedt til dig kun minimale kortet. Men kun begrænset dem permanent umuligt. Måde at købe nye kort - køb boostere (sæt bestående af 7-tilfældige kort). Til dette formål skal du game valuta - oz. Oz kan købe for real bruge Webmoney, Yandex. Penge, bankkort eller andre tilgængelige metoder.
Spil spillet Berserk Online er interessant med en modstander, hvis styrker er omtrent lig med din. For at gøre dette, er der et omfattende system af niveauer af tegn. Dit niveau stiger ved at hæve duel rating. Jo flere gode spillere, du nederlag, jo højere rating. Sand til spillet niveau påvirkes ikke. Så nivellering er efter eget valg, er der ingen grund.

Hvis du er en gambling mand, vil fordelene ved spillet ikke udgøre din opmærksomhed. Deltag i den spændende verden af ​​kort, og deltage i en række forskellige quests, klan krige og turneringer. Tilstedeværelsen i spillet omkring 900 monstre vil være for dig en behagelig overraskelse. Efter alt, så godt, når valget er ubegrænset! Start spillet er lige nu, og husk, at udvikling er primært afhængig af dig selv!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags