Battlefield 2

Alternative navne: Battlefield 2, Battlefield 2, BF, BF

Spil Battlefield 2 er et fascinerende taktisk netværk spil. Dette spil understøtter også et rollespil og strategi elementer.

Battlefield 2 spil du kan downloade det fra det officielle site for spillet, hvis du har en fuld atten år. Hent BF2 kan du kun efter præ-indsende din anmodning.

Du kan se en video af Battlefield 2, hvor du er helt fortrolig med alle funktioner i spillet: gameplay, klasser i spillet og andre spil funktioner.

I Battlefield 2 spil kan du spille følgende klasser i spillet:

1. Saboteur. Denne klasse er nemt. Han er specialiseret hovedsagelig i undergravende virksomhed bag fjendens linjer, for eksempel, den eksplosion af strategiske faciliteter. Til dette formål, fem universelle kontrollerede afgifter. Disse afgifter kan bruges mod pansrede køretøjer.

2. Sniper. Det er også meget nemt klasse. Til denne klasse det vigtigste mål er udryddelsen af ​​fjendens infanteri på lange afstande.

3. Assault. Denne klasse er tung. Assault er meget velegnet til at gennemføre kampe med fjenden infanteri i en række forskellige afstande.

4.. Support. Denne klasse er tung. Dens vigtigste mål er at dække de allierede fra den tunge ild fra maskingeværer, samt forsyne dem med ammunition.

5.. Teknikker. Denne klasse er en af ​​lungerne. Teknikere har specialiseret sig i reparation af udstyr (i direkte kontakt), og strukturer (broer og strategiske genstande).

6. Medic. Light-vægtklasse er læger. Denne klasse kan helbrede sårede soldater.

7. Kasteren. Denne klasse refererer til en alvorlig form. Granatkastere er generelt at ødelægge fjendens kampvogne på lang afstand.

I spil Battlefield 2 våben har absolut hver klasse

1. Sabotør: lyddæmpet pistol, en kniv, en kort-karabin, håndgranater og sprængstoffer.

2. Sniper: En snigskytteriffel, en kniv, en pistol med lyddæmper, granater og landminer.

3. Overfald: stormgevær med en granatkaster, en pistol, en kniv og en røg granat.

4.. Support: maskingevær, pistol, universal kniv og granater. Desuden denne klasse har en næsten uendelig mængde af ammunition forskellige typer af våben.

5.. Tekniker: et haglgevær, en kniv, en unik pistol, håndgranater og panserminer. Tekniker besidder nøglen, som kan uskadeliggøre miner og reparationsudstyr.

6. Medic: stormgevær, en pistol, en kniv, håndgranater. Medic har en førstehjælpskasse. Det hæver niveauet for din figurs helbred og hjælper de andre karakterer. Desuden har det en defibrillator. Denne enhed hjælper døende allierede, men med den kan du dræbe fjender.

7. THROWER: antitank missilsystem, samt en pistol, maskinpistol og en kniv.

I spil Battlefield 2 PC, kan du skifte våben i visse bekæmpe klasser.

BF2 spil har et stort antal køretøjer

1) kamphelikoptere.

2) jagerbombere.

3) Fighters.

4) Pansrede.

5) transporthelikoptere.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags