Big Farm: Mobile Harvest

Alternative navne: Big Farm

Game Big Farm: Mobile Harvest opbygge en vellykket gård.

Mange mennesker værdsætter drømmen om at eje deres eget land, men ikke alle kan realisere disse fantasier. Hvis du er tæt på landbrugerens arbejde, mobil legetøj Big Farm: Mobile Harvest fra udvikleren Goodgame Studios ligesom det. Forestil dig, hvordan du vågner op med solens første stråler, og før du åbner dine øjne, nyd de lyde der kommer til dig. Det er temmelig munching marsvin, lammeblødning, kaklinghøns, en cockerel roosts, og køer kræver, at de bliver malket.

Hvis du ikke har et hus i landsbyen, har du stort set brug for Big Farm: Mobile Harvest at downloade, fordi det er gratis. Her finder du nye venner, der kan lide at spille sådan. Spilprocessen er også gratis, men hvis du vil fremskynde nogle processer, skal du bruge køb i spillet. Men hvis du ikke har brug for dem, skal du bare deaktivere dem i indstillingerne, og du vil ikke blive forstyrret af tilbud om at betale for bestemte varer eller tjenester. En anden god nyhed kan du downloade Big Farm: Mobile Harvest på din computer. Plusser her, flere samtidig med den mobile version, kan du udvikle en computer, sammenligne versioner og resultater, samt altid have adgang til din yndlingsunderholdning.

Vi ruller ærmerne og går til sengene.

Du vil have naboer, der er klar til at hjælpe, hvis det er nødvendigt. Men de har nogle gange brug for hjælp, så vær også en god nabo til dig. Spillere er glade for at lære at folk her ikke kun arbejder hårdt for deres gårders velstand, men de ved også, hvordan de skal underholde sig selv. De organiserer messer, fejrer ferie, laver gaver til hinanden og giver opgaver. Aktivt at deltage i landsbyboernes liv, bliver du en del af en stor og venlig familie.

Game Big Farm: Mobile Harvest har en hel del fine funktioner:

Det er på tide at teste dig selv i forretningen og så de første frø i jorden.

 • Meget grafik
 • Gradvis udvidelse af zoner til nye bygninger eller felter
 • Charging til højere niveauer på grund af fremskridt
 • Nye bygninger vises, som også skal forbedres
 • Bredt sortiment af plante- og dyrkulturer
 • Ability til at producere produkter fra råmaterialer
 • Access til handel på markedet
 • De vil hurtigt modne og have glæde af en rig afgrøde. Alt, hvad du vil producere: grøntsager og frugter samt husdyrprodukter, alt dette går til dit lagerhus, og derfra er der en distribution, der er til salg, det som en opgave, det er i produktion.

  Big Farm: Mobile Harvest spil indebærer akkumulering af erfaring, regninger og bonusser. Hver komponent er en nødvendig del af spilprocessen, hvilket sikrer en vellykket udvikling. Forsøg ikke at øge prisen ved at tilbyde dit produkt på markedet. Husk at andre spillere sælger lignende produkter, og hvis deres tilbud virker mere rentabelt, vil du blive ignoreret. Prøv at gennemføre aktuelle anliggender rettidigt. Det faktum at det er tid til at gøre dette eller det arbejde, vil jeg bede om ikoner for genstande, vanding er nødvendig eller en moden høst skal indsamles, kæledyr vil spise, eller det er på tide at skære lammene, malk køerne, saml æg fra hønsene.

  Do ikke glemme naturen. Spillet Big Farm i den indenlandske butik indeholder en række søde ting, der vil dekorere din ejendom. Tilbring mellem paddocks komfortable stier med sten, plante rosenbuske, plante blomsterbed med blomster, sæt lanterne og havepavillon alt om smag. Når du føler at gården virkelig har blomstret, inviter gæster så de kan evaluere resultatet. Du kan også besøge, måske, efter at have lært der interessante ideer til dig selv.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags