Stort hoved Bash

Alternative navne: Stort hoved Bash

Spil Big Head Bash - multiplayer browser-fri dynamisk spil model, som er fyldt med spændende gameplay eventyr. Spillere opfordres til at blive transporteret ind i en verden, hvor hovedpersonerne er farverige vinyl legetøj. Fra en stor samling, kan du vælge den mest attraktive helten, så at styre og udvikle sine evner. Essensen af ​​gameplayet er stort set magen til spil Deathmatch, som på det tidspunkt formået at vinde interesse for et stort antal brugere. Big Head Bash online gav brugere selskabet Aeria ; Spil. Udviklere er glade for at præsentere et virtuelt miljø, hvor det er konstant raser eksplosioner helte kæmper med bots og med hinanden, og mord er hverdagskost. Alt dette foregår på en smuk 2D steder. Inde i fantasiverden du dykke hovedkulds ind i dens atmosfære og være i stand til at opleve spændingen.

For at få adgang til den virtuelle univers, først nødt til at oprette en konto. Du er bogstaveligt talt et minut fylder den ønskede linie tilmeldingsblanketten. Big Head Bash registrering vil tage dig ind i en lys, munter, oplevelsesrig verden. I begyndelsen er du nødt til at beslutte, om et tegn, og først derefter at hengive sig til slagsmål. Allerede på nuværende tidspunkt tilbyder et bredt udvalg af vinyl legetøj. Blandt dem Angry Rød , Melon Zombie , Amano Imp , Bloodfang Werewolf , Liz Abe Sapien , Kraus , Roger , og mange andre cool tegn. Men det er ikke grænsen. Da projektet udvikler sig, i den nærmeste fremtid vil der være nye figurer, der også vil være Big Head Bash spille. Hver karakter er anderledes af nogle funktioner, og deres udseende. Men hvem ville du vælge, du har en lang vej og masser af kampe med bots og andre spillere. Åh, hvad, hvad, og det er ikke mangel på kandidater her! Så købe våben og gå. Du kan bestanden op på en bred vifte af våben fra de simple ( haglgeværer, flammekastere, raketstyr, kædesave, osv. ) Til den unikke (Lava Våben, Molotov Cocktail osv. ) Der er en virtuel butik, hvor du kan tilbringe tjente penge. Og for at få penge til at købe, skal du igen og igen for at slutte sig til kampen. Når alle sejre bringe dig belønninger.

Afspil spil Big Head Bash kan være i forskellige tilstande: multiplayer, co-op , kommando modes, samt kampe (8 af 8) og elsket af mange nick optagefunktionen. Enhver regime glæde dig med sine overraskelser. Prøv dem alle for at finde den mest attraktive. Jeg må sige, at du er komfortabel i spillets verden temmelig hurtigt, og uanset hvilken tilstand vil føle sig helt sikker. Når grænsefladen er tilgængelig, og alle spil funktioner er klare. Hvis du overvejede, hvordan at tilbringe fritiden, så prøv at spille dette spil. Især da det temmelig afslappede, afslappende aktivitet og også tilgængelige Big Head Bash gratis. Du vil ikke fortryde deres valg! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags