BiteFight

Alternative navne: BiteFight 1.. County

BiteFight online - er et gratis rollespil browser spil relateret til den genre af PTG (Periodetid Games), der er, kan spillet blive lukket og slukkes på ethvert tidspunkt, og alle figurens handlinger vil blive udført inden for en bestemt tid. Online spil BiteFight, taler om den evige konfrontation mellem vampyrer og varulve.

BiteFight online spil kræver ingen klient installation og spil til rådighed i næsten alle browsere.

For at begynde at spille spillet til at registrere BiteFight: på startsiden Klik på "Tilmeld" på den næste side skal du vælge for dig selv en af ​​de racer (Vampyrer eller Varulve, de tilsammen ikke afviger meget, bortset både i udseende og race ikon producerede fødevarer). Dernæst indtaste i registreringsfelterne nick (navn), adgangskode og din e-mail. Så accepterer vilkårene for service og beskyttelse af informationer, og at BiteFight Tilmelding er færdig, kan du begynde at spille.

At gå ind i spillet, skal du klikke på "Gennemse", du kan foretage ændringer til din profil (vælge kønnet og tilpasse udseende), ser på statistikken, bekæmpe forbedringer erhverve talent.

Hver figur har visse evner: Styrke, Defense, Agility, Endurance, Charisma, erfaring og vitalitet. Udover evner, der er otte aspekter, der beskriver karakteren af ​​den karakter: Man, viden, orden, Natur, Beast, ødelæggelse, kaos og opløsning.

BiteFight online spil har såkaldte områder - er krystalkugler, som midlertidigt kan forbedre tingene. Effekt virker på hvert stykke udstyr, men hvis du ændrer våben under aktionen sfære, vil effekten operere på det nye våben. Med hjælp fra nogle områder kan du få adgang talent.

Spil spillet online kan BiteFight ved at købe en premium konto (status Lord of Shadows). På grund af denne status:

1) Der vil ikke være nogen tredjepart reklamemedier;

2) For aktivering, vil du modtage et dagligt gebyr guld,

3) To gange regenerering af handlingspunkter,

4) 50% flere indsatsområder;

5) Avanceret Søgning modstandere;

6) Statistik jagt

7) Yderligere potion 100% genvinding af sundheden

8) Individuelle billeder af tegn (til at ændre deres køn, hudfarve og øjne, samt mange andre. etc. )

9) 5 yderligere mapper til dit system beskeder.

Afspil BiteFight forskellige ting, du kan købe in-game valuta: guld (base valuta) og ignitsit / krystaller (ekstra valuta for det, ved den måde, kan du købe status Herre Shadows, 14 days/15 ignitsita). Ignitsity kan købes for den "rigtige".

Hvis du har lyst til at ændre løbet af dette kan gøres ved hjælp af Stone reinkarnation (automatisk forlade din klan, og hvis du er skaberen af ​​klanen, vil han blive afskediget). Køb denne sten kan ignitsitov 50 år.

Alle handlinger, herunder bekæmpelse ske i spillet ved hjælp af spillets specifikke tekstbokse. Spillere påvirker ikke forløbet af begivenheder i spil, er alle resultater beregnes automatisk og vises på skærmen.

Til produktion af fødevarer og guld (kan det bruges til at pumpe færdigheder og forbedre deres hule), vil du nødt til at gå på jagt

Manhunt - her skal du køre rundt på udkig efter folk til at få den ønskede oplevelse, guld og minedrift

På jagt efter det modsatte løb - her skal du angribe spillerne på den modsatte race, hvor vinderen får guld og erfaring, og for tabet - kun tabe guld.

Spil spillet online BiteFight, tjener vildt valuta nødvendige ting og færdigheder kan være i sådanne steder

Cemetery - Du kan sende din karakter til at arbejde på tid fra 1 til 8 timer for guld og erfaring

Cave - her kan du bekæmpe dæmoner fra 10 til 30 minutter (med en premium konto - fra 5 til 15 minutter), som bliver trukket fra det tidspunkt, jagt

Marked - her kan du sætte deres ting til salg og købe dem fra andre spillere (dette er den eneste måde at overføre tingene i spillet). For at tilbyde til salg ønsker at betale lidt guld

Tavern - her kan du tage søgen, en af ​​4 niveauer (let, medium, vanskelige og ekspert).

BiteFight Game 1. Amtet har en masse interessante features. For eksempel: du kan spille i BiteFight kommunikere med andre spillere ved at bruge forummet, men hvis du ønsker at udvide deres evner, kan du deltage i en klan eller oprette din egen.

I almindelighed, er spillet fortjener opmærksomhed og BiteFight registrering vil åbne døre i hendes verden!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags