Blatsk Bullet

Alternative navne: Sort Bullet, Sort Bullet

Spil Black Bullet fra soldat til marshal.

Spil Black Bullet vil appellere til alle elskere af våben taktisk gennemtænkt kampe og overlevelse i en regn af kugler. Multiplayer shooter kører direkte i browseren og kræver ikke klient software downloads, på trods af dette, er det meget smukke, godt spores grafik og store special effects.

spillere se begivenheden i den første person, det giver virkeligheden, hvad der sker på computerskærmen, og en stor stemme alle handlinger og shots virkelig bringer den virtuelle verden. Som sådan er der ingen plot i dette spil, alt er simpelt vælge – side af konflikten, og når du er klar til at bekæmpe dåb. Spiltilstande Black Bullet Five, spillet starter med lidt træning, hvor den uerfarne bruger vil sætte udviklere med ledelsen af ​​hovedpersonen og menufunktioner, yderligere udvælgelse af tiltag til rådighed for spilleren, kan han:

  • Vstupit alliancen og arbejde team kamp i kampen mellem forskellige fraktioner;
  • Pouchastvovat i stormen, forsøger at befri strategisk vigtige objekter af fjendens styrker;
  • Samostoyatelno at komme ind på slagmarken i fri tilstand og få kamperfaring ødelægge fjenden;
  • Rezhim contest indebærer noget som en blod sport, er tilgængelig på ethvert niveau.
  • Hver dag åbner stigen mode, hvor spillere kan slutte sig til kampen mod rating.

Spil spillet Black Bullet virkelige udfordring for spænding asylansøgere, vil deres karakter starte deres måde som en simpel soldat med det laveste ydelse og gear, og kan færdig fuldt bevæbnet med rang af marskal til en hundrededel niveau nivellering.

 

 

Egenskaber Sort Bullet.

Spillet er meget populær, selv om der kom ud for ikke så længe siden. På vej til at blive en modig kriger i mere end 100 millioner brugere, hvilket gør gameplayet meget mere interessant, fordi du kan forene og kæmpe med rigtige mennesker, ikke robotter foreskrevne forfattere. For at deltage i Black Bullet registrering er en nødvendig procedure, men det tager ikke mere end et minut. Denne proces er nødvendig for at nå alle de feats og gemt afspilleren ved hver indgang.

Foruden en række spilmodes og der er et stort antal slagmarker, deres mere end tredive. Hvert kort kræver, at spilleren eller holdet med forskellige taktikker, et sted bedre at baghold fjenden og lokke ham ind i en dødelig fælde. På andet kort, det mest rigtige strategi er at skjule fra øjnene med en snigskytteriffel, og den første til at ødelægge de fleste af de fjender af skjulested, så at indgå i en åben kamp, bytte tavse våben på hurtig - fyring pistol. Steder er meget forskellige fra hinanden, er der et åbent område, forladte pakhuse og lukkede konstans med smalle passager, hvor en gruppe ikke passer.

At tjene spil penge og erfaring på flere måder, i Black Bullet at spille alene eller med venner ved blot at vælge kortet mode og kamp, ​​og du kan udføre opgaver fra udviklerne, både planlagte og tidsbegrænsede, for deres præstationer af spillerne modtager præmier , spil værktøjer, premium udstyr og kraftfulde våben.

Af den måde, iPlayer Black Bullet udvalg af våben er meget forskelligartede, forskellige mærker af kanoner, sniper og geværer, maskingeværer med varierende destruktive kraft, og antallet af runder i buret, granater. Til alle skydevåben brug ammunition, behøver knive ikke brug kugler, og ikke skaber støj, så de har i det arsenal bør ikke overses.

 

Spiller også