Sort kugle

Alternative navne: Black Bullet, Black Bullet

Black Bullet spil fra soldat til marskalk.

The Black Bullet spil appellerer til alle elskere af våben, taktiske kampe og overlevelse under et skud af kuler. Multiplayer shooter kører direkte i browseren og kræver ikke at downloade klientprogrammet, på trods af dette har den meget smuk, tydeligt sporet grafik og fremragende specialeffekter.

Game events spillere ser fra den første person, det giver virkelighed til hvad der sker på computerskærmen, og den vidunderlige stemme, der handler om alle handlinger og skud, bringer virkelig til den virtuelle verden. Som sådan er plottet i dette spil ikke, her er alt lige ved at vælge konfliktens side, og du kan straks begynde at bekæmpe dåb. Der er fem spiltilstande i Black Bullet, spillet starter med en lille træning, hvor uerfarne brugere bliver fortrolige med karakterstyring og grundlæggende menufunktioner, der gives yderligere handlinger til spilleren, kan han:

  • Deltag i alliancen og udkæmp teamkampe i kampe mellem forskellige fraktioner:
  • Til at deltage i angrebet, forsøger at frigive strategiske objekter fra fjendtlige styrker,
  • Gå selvstændigt ind på slagmarken i fri tilstand og få kampoplevelse ved at ødelægge fjenden;
  • Konkurrence mode involverer noget som en blodig sport, der er tilgængelig på ethvert niveau.
  • Hver dag åbner en stigenindstilling, hvor spillere kan indtaste en ratingkamp.

Play Black Bullet spil er en rigtig test for spændingssøgere, deres helt vil starte sin vej som en simpel soldat med den laveste præstation og udstyr, og han kan afslutte fuldt bevæbnet med rangen af ​​marskal på det hundrede niveau af karakterpumpning.

Features af spillet Black Bullet.

Spillet er meget populært, på trods af at det blev offentliggjort ikke så længe siden. Mere end

brugere har allerede valgt den modige krigers vej, hvilket gør spillet meget mere interessant, da man kan forene og kæmpe med rigtige mennesker og ikke med bots skrevet af forfatterne. At deltage i Black Bullet-registreringen er en nødvendig procedure, men det tager ikke mere end et minut. Denne proces er nødvendig, så alle præstationer og præstationer bliver gemt for spilleren ved hver indgang.

Ud over forskellige tilstande er der et stort antal kampsider i spillet, mere end tredive af dem. Hvert kort kræver en spiller eller et team af forskellige taktikker, et eller andet sted bedre til at bakke fjenden og lokke ham ind i en dødelig fælde. På et andet kort vil den mest korrekte strategi være at skjule sig fra øjnene med en snigskytteriffel og først ødelægge flertallet af fjender fra en hemmelig skjult for at komme ind i det åbne kamp, ​​ændre det stille våben til en hurtig ild maskine. Steder er meget forskellige fra hinanden, der er et åbent område, forladte varehuse og lukkede konstanter med smalle gangganger, hvor gruppen ikke passer.

Du kan tjene spil penge og opleve på flere måder. I Black Bullet kan du spille alene eller i vennersamfund ved blot at vælge et kort, en mode og en kamp, ​​eller du kan udføre opgaver fra udviklere, både planlagte og tidsbegrænsede. begrænset, for deres præstationsspillere modtager værdifulde præmier, spilværktøjer, præmieudstyr og kraftfulde våben.

Forresten, i iPlayer Black Bullet, er valg af våben meget forskelligartet, pistoler af forskellige mærker, snigskytter og overfaldsværer, overfaldsgeværer med forskellig dødelig kraft og antallet af patroner i holderen, granater. Til alle skydevåben er der brug for patroner, knive kræver ikke kugler og skaber ikke støj, så de bør ikke forsømmes i deres arsenal.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags