BlackShot

Alternative navne: BlackShot

BlackShot spil med grusomme regler, som er skrevet i den stil shooter. I BlackShot online lejesoldat tegn gøre noget for at nå deres mål.

BlackShot Online spil vil tage dig tilbage i tiden, når verden vil være i en tilstand af kaos, vil alle stater kæmpe for ressourcer.

Du skal udføre forskellige missioner, forbedre færdigheder af deres helt. Din pligt er at gøre sit navn i spillet. I BlackShot kan du spille gratis, det eneste, du vil være i stand til at bruge penge på våben og andet udstyr.

At spille BlackShot skal du bruge følgende indstillinger på din computer eller bærbare computer system

Processor: Intel Pentium 2 GHz

Video: 256 MB

Hukommelse: 512 MB

Internet: high-speed-forbindelse.

Register BlackShot udført på den officielle hjemmeside for spillet. For at gøre dette skal du:

1) gå til den officielle hjemmeside for spillet.

2) Klik på linket «Syng op nu».

3) Indtast brugernavn - det unikke navn, som du vil spille.

4) Invent og skrive adgangskoden.

5) Gentag adgangskoden.

6) sende e-mail.

7) Vælg fra rullemenuen deres land.

8) Dial kode, der er vist på skærmen.

9) Vælg fra dropdown listen hemmelige spørgsmål.

10) Skriv svaret på det valgte spørgsmål.

11) Hvis du ønsker at modtage beskeder på din e-mail om ændringerne i spillet, sætte et kryds i den relevante rubrik.

12) Læs licensaftalen af ​​spillet og også for at sætte et kryds i den relevante rubrik. Dette anerkender du, at du er enig med alle spillets regler.

13) Klik derefter på « Sing op nu ».

Så får du adgang til download spil BlackShot online.

BlackShot Online spil består af følgende lejesoldater

1) Travis Benner. Det er svært forestille som en lille Travis nægtede at slagmarken under krigen i i begyndelsen af ​​ December 2033. Den blev vedtaget, rejst og trænet af lejesoldater i deres underjordiske kommando indlæg . Travis viste sig at være farlige elite. I øjeblikket leads trup i kamp.

2) Vanessa Green. Da hende forældre blev dræbt gratis nukes under [ _25_] December 2033 Vanessa længst lært kontrol tilkobling og er nu en [_25_ ] førende lejesoldater på slagmarken .

3) Adam Garcia. Longtime veteran intet Adam ikke set eller hørt . Said selv når han hær dræbte soldater menneskelige kloner kæmper i det sidste tiår gør det til et af de mest respekterede lejesoldater på dette område. Merciless og frygtløs er erfarne fighter er force majeure .

4) Kathy Finn. Hun var Hustru til tidligere lejesoldat en flerhed af belastninger oplevede på slagmarken. Men når hendes mand blev dræbt forsvare det fra nukleare ødelæggelse, dette kvinde besluttede tage deres brændende had, og gå til slagmarken. Resten af ​​sit liv historie er tavs.

Verdenskrig har altid været hård, folk har mistet deres kære, gik til fronten. Nu har du mulighed for at føle lille i de dage, hvor det vigtigste var at overleve.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags